En fantastisk sommar!

jag sitter just nu för mig själv hemma och funderar på hur fantastiskt rolig sommar denna sommar vart! Ett stort tack till alla som gjort den så himla lyckad! jag har hunnit med så himla mycket och har bara vart ledig från jobbet en ända vecka, helt fantastiskt:) lägger om lite bilder så får ni se:)

































finns såklart många fler bilder som jag skulle vilja få med men det här var en del:)

Kram♥ / E





Tisdag

Haj haj, woho idag kan jag meddela att det är en mycket piggare och gladare Emma än det var igår, har även vart på jobbet idag vilket jag inte var igår så på bättringsväg är det:) dock så var jag totalt slut när jag slutade, men som tur var fick jag middagen serverad hos mormor och morfar så jag slapp ställa mig vid spisen när jag kom hem. Efter att ha ätit typ tre-rätters där så tog jag med in bror hem till mig för att få lite hjälp med uppdateringar, nedladdnings-grejer och och lite sånt som han kan och inte jag. ar nämligen sett ett avsnitt av "Pretty Little Liars" och tyckte det verkade vara en rätt bra serie så tänkte börja se den ikväll. men såklart så dör nerladdningen när den fått hem 90,4% av hela första sesongen..less:/ aja får prova en annan kväll, vore bara rätt skönt att ha nåt att glo på nu när det börjar bli tråk-höst.

nej men nu har ni fått höra nog för denna gång, blir nog ändå inte så länge till nästa uppdatering:)

Ha de gott! Kram♥/ E 



En ny vecka väntar

ajaj, halsen värker, ont i kroppen och febrig... känns ju minre kul. aja jag mår väl säkert som jag förtjänar, blev ju utgång både fredag och lördag så det har ju satt sina spår. men nu har jag ipren i kroppen så mår mycket bättre och hoppas att jag är frisk imorgon, eller så fort som möjligt med tanke på att det nu är minre än en vecka till det bär iväg till Santorini:D längtar så himla mkt!! så imorgon blir det nog att börja packa lite smått och tvätta om orken finns. nä nu tar jag kväll. hoppas att febern är borta imogon bitti:)
 Kram♥ / E



Ge mig helg NU!

goddag på er!(eller kväll menar jag)^^
ikväll blev en riktigt skön kväll, har slöat på här hemma helt ensam och(hör och häpna) inte vart uttråkad och kännt mig ensam. har tvättat en maskin med kläder och nu tvättar jag ett par convers som så förjävliga ut sen lulekalaset..
annars har jag vart en sväng till mammi och pappi igår och åt middag och surra, blev där till halv 10 och sen var det bara piss-och-gå-och-ligg. Måndag blev en helkväll med massa fix och trix här i läggan, pappa, mamma och veronica var här och hjälpte mig. pappa monterade belysning i mitt vitrinskåp och satte upp lite tavellister sen satte vi upp väggord i vardagsrummet tömde balkongen på blommor som nu börjar ha gjort sitt. dom blev så himla fula av regnet som har vart nu.

längtar för övrigt så himla mycket tills det blir helg igen.. känner mig så himla trött just nu så kan behöva vila. dock så lär det säkert inte bli så stillsam helg ändå. blir nog krogen minst en dag.

Nå ja Kram / E



söndag kväll yeyy

haha alltså serri... är sjukt uttråkad att vara själv jämnt, eller jag umgås ju typ hela tiden med folk men ändå känner jag mig så himla ensammen.. inte kul.
men en sak som är kul är att jag fick med mig veronica till ikea idag så jag har shoppat lös där, plus att jag hittade mig två kaffemuggar från iittala,så det kändes ju bra:P
nå ja nu sitter jag iaf och glor på lite tv, ser filmen "mitt stora feta grekiska bröllop" och slösurfar lite, men nu ser jag att det börjar bli dags att ta och duscha snart innan jag ska krypa ner under täcket.
Kram Emma


Fest hos sussie

festen hos sussie igår blev riktigt lyckad tycker jag iaf, vi spelade spel, körde musik-quis och surrade och svamlade på. sen drog vi på allstar där dom äntligen fattade att man ska ha ett dansgolv, vilket innebar att det var där vi var mest hela kvällen;) hade iaf svin kul!:)
nu ligger jag i soffan och bakisdegar(fortfarande) eller egentligen väntar jag på att nån buss ska gå in mot stan. Det går en buss kl18.58 vilket innebär att bussen inte får vara två minuter sen för att jag ska kunna åka. hatar de där nya med att man inte kan betala med kontanter.  
 synd att jag inte har nå bilder från igår att lägga upp. nå ja, på återseende Kram Emma


Snart helg!

åh nu är det alldelens försent för att blogga såhär kvällen innan helg, kommer inte orka upp imorn men gör mig kortfattad:) Har haft besök här ikväll av Madde och vi har tagit det riktigt lugnt med film tittande och snack:) sen har hon även fått sin födelsedagspresent som var från mig och amanda, ett superfint Thomas sabo -armband med en berloc som var en fransklilja(vill också ha!). hmm.. vad har jag mer gjort?.. Jo! jag fick nåt himla ryck nyss, efter att madde farit och jag duschat kom jag på att jag skulle behöva rengöra rutorna i duschen för dom har sett så äckliga ut. så jag gjorde det och när jag hade gjort det kom jag mig för att jag skulle lyfta upp golvbrunns- helvetet för att rengöra.. fy fan säger jag då. och där slutar jag skriva om det. rent blev det tillslut och det var behövligt:) och sisst men inte minnst så skurade jag golvet på toan, när jag liksom ändå var igång. Duktigt om jag får säga det själv och sen tror jag att jag avslutar dehär inlägget för nu somnar jag snart:) Puss och Kram på er!


Onsdag... fast det känns som torsdag:/

Har återigen blivit en kväll i soffan framför TVn, råkade även öppna en chipspåse som fanns i mitt skafferi plus en dipp.. oops..;) aja mitt liv är inte så händelserikt just nu men kommer väl en sån tid också så småningom. dock så är det rätt fullfart på jobbet i veckan, hinner verkligen inte med vad jag vill och behöver hinna känner jag, inte kul.. Idag har även familjen vart här och käkat lite middag, taco blev det, vilket var riktigt gott!:)

nä nu ids jag fan inte skriva mer.. har ju inget att skriva om. hoppas på bättre inspiration imorgon
På återseende Kram Emma♥



16/8

Host host host! jag slutar inte hosta..värst är det innan man ska sova och när man vaknar, vill bara att det ska försvinna så man inte behöver ha detta när vi åker. men det borde hinna försvinna för det är ju 2½ vecka kvar så:) var bara tvungen att börja lägga iordning en hög med saker som jag ska ha med mig, dock sånt som jag inte lär använda innan avresa som solkrämer, shorts och sånt. Hade egentligen velat ta med resväskan från mamma och pappa idag när jag var där efter jobbet men det blev sån brådis när jag skulle fara så skippade det. Har iaf hängt med mammsen hemma i byn och käkat middag där, perfekt med matlådan klar till imorn;) Sen kommer mamma, pappa, Fredrik och Amanda hit imorn och käkar middag med mig om jag har tur, där så mycket trevligare med sällskap när man ska äta och speciellt när det ska ätas taco, puls att det är så jäkla svårt att bara göra till en person.

annars ligger jag i sängen och vill bli trött så man kan somna nån gång.. så jag ska göra ett försök:) men inna jag avslutar de här inlägget vill jag bara grattulera Madde som fyller 20år idag, stort grattis till henne! hoppas du haft en kanondag:)

På återseende Kram Emma♥


Santorini- resa bokad!

Igår då jäklar hände det! Jag och Veronica bokade en utlandsresa, ska bli grymt skönt;) kolla bara på dessa underbara bilder som jag googlade fram, grymt vackert!!:P





Söndag

men alltså serri, jag är ju störd.. jag har sovit till nu, kvart över två. har det någonsin hänt förr? tror fan inte det:S
kan ju bara konstatera att det blir tungt att somna i tid ikväll eftersom jag ska börja jobba 8 imorn. jaja eller så kanske jag behövde den sömnen. har trotts allt hostat mig galen hela natten, det liksom roslar när jag ligger ner och andas.. inte kul.
Gårkvällen tillbringades iaf med Isabell, Veronica och Malin då vi tog oss en cykeltur till stan och färjan där vi köpte oss en mat-bit med lite vin och avslutade med en drink innan vi åkte hemmåt. Skönt att bara ta det lugnt sådär, dricka med måttta;) 
Nu tänkte jag iaf pallra mig iväg till byn för att "ha gjort nåntin" idag;)
På Återseende Kram Emma♥


Helg igen!

Tja på er alla!
Lördag idag, kanon! helgens jobb är just överstökat och jag ligger i sängen och käkar upp dom sista chipssmulorna från igår då Isabelle A och Veronica var här, en riktigt skön kväll må jag säga (blev dock rätt djupa samtalsämnen, men var nice iaf). Blir troligen återigen en kväll med dessa goa brudar, och eventuellt att vi tar oss en sväng in mot stan för ett glas vin på roasters eller nåt annat, känner att jag iaf inte ska festa för min jäkla hosta som inte vill ge sig..annars hoppas jag på en sväng till happis inom kort känner att jag beöver lite nya inrednings prylar hit till läggan för lite omväxling:P

I Torsdags har jag även hunnit med det årliga kräftfisket i prästholm i mormor och morfars stuga. finns väl inte så mycket att skriva om det men jag lägger upp några bilder så får ni se hur det var:)















Utomlandsresa på G!

fasen, har börjat kolla på utomlandsresor nu och det är totalt kört för min del.. jag måste bara åka nu! vore så jäkla nice! jag och verre har suttit här hemma hos mig och surrat "i munnen" på varandra och blivit galet ivriga. Och det bästa av allt är att jag har fått klartecken från jobbet att det bara är att sticka när jag hittar nåt som passar:D så nu vill jag bara börja packa och sticka, men vi kom fram till att vi måste hejda oss lite och sova på saken, så det blir bra:) Lutar iaf mest mot Cypern tror jag, men vindarna kan ju vända;)
Frågan är ju bara nu hur jag ska somna med allt dehär i tankarna.. grymt kul ska det bli iaf:P Nå ja, får försöka krypa ner under täcket så jag inte blir så oolidligt trött på jobbet imorn som jag var idag.. inte bra.

På återseende Kram Emma♥


Tiden bara springer iväg

shit alltså vad den här dan har gått fort! på jobbet kändes det typ som att det var lunch när jag sluta, så jäkla skönt!:) För att inte tala om hur fort kvällen har gått;) har haft besök här ikväll vilket var mys som fasen, så nu ska jag nog ta en dusch och varva ner lite innan jag kryper ner under täcket. tänk om man hade haft tv:n i sovrummet så hade man kunnat se nån film och somna till det. aja har faktisk inte så mycket att berätta än att den här dagen har vart bra:)
Puss & Kram♥ Emma













vad fasen ska man har rubrik för?

hehe, åter igen.. jag är för lat för att skriva så ofta som jag bordeXD kan ju dra en snabb genom gång på allt som hänt sen sisst jag skrev, jag kan ju börja med jobbjobbjobb som vanligt, men faktiskt en rolig men tuffa vecka med mycket att göra och hinna med.. en av dagarna trog det över på tiden 40minuter efter att jag skulle slutat, men men det gjorde inte så mkt eftersom jag inte hade nå större planer den dagen. annars har det ju vart LK i helgen och de har vart en hård helg må ja säga. Men KUL!:D jag drog igång redan torsdag med grabbarna på jobbet, då vi hade lite förfest i lunchrummet med biljard spelande, musik och snack:) vi drog vidare in på området där det blev en GRYM kväll med härliga människor och mycket dans:) så klart avslutade vi det hela med burgare.

Fredag var en seg dag på jobbet må jag säga, jag kom hem kl.02.30 och skulle upp 05.30.. inte pigg tjej vettni;)
På kvällen var jag och Verre hemma hos malin på porsön där vi körde lite singstar, lekte lekar och spelade ölspel av olika slag, kul! sen hojjade vi in mot stan och mötte upp Isabell Ahlström och kollade lite på Håkan Hellström, lite nostalgi måste jag säga;) dock så hittade vi aldrig igen dom andra från förfesten men vi hade grymt kul ändå:) vi träffade även ett stort gäng från jobbet som sen tog oss in på VIP i Valhall- tältet, en upplevelse som jag inte glömmer:)

Lördag var jag med Sandra, Amanda, Sara, Isa och Maja, vi drog även då igång på porsön med förfest hos några av Amandas kompisar, trevligt trevligt:) jag tror dock att det var lite förstor grupp att vara med på ett sånt ställe för alla ville vara på olika ställen och man tappar bort varandra jämt så det blev lite rörigt. Men kul var det!:D

och slutligen idag(söndag) har jag (otroligt nog) inte vatrt nå bakis:O jag har vart riktigt flitig dessutom, jag har legat i som bara den! städat, tvättar lagat matlåor, bäddat rent i sängen, hamdlat mat och vart och hämtat min cykel från amanda. det ni;)
nä nu måste jag duscha innan jag kryper ner i min nybäddade säng♥
På återseende Kram Emma♥

ps. jag lägger in bilder från helgen sen;P


sällskaps- sjuk!

åhh, vad jag hatar att vara ensammen, så jäkla trist och jobbigt..och sjukt deppigt:(


RSS 2.0