Julhelgen

hallå!
jag har haft en kanon julhelg, fullspäckad helt klart. drar en snabb upprabling av vad som hänt:) Fredag blev det enligt traditionen uppsittarkväll med bingolotto och spelade lite spel med familjen och bara myste på med en massa go-saker såklart, julgodis, nygrilljerad julskinka, glögg och massa annat. julaftonsmorgon var vi hela familjen (utom mamsen som lyckats dra på sig nåt virus eller magsuka eller vad de då kan ha varit) till farmor för julfrukost. hon hade som vanligt dukat upp ett fantastiskt mysigt"bufébord" som fanns allt möjligt som hör julen till, och elden branni öppenspisen, så mysigt!

sen var vi hos mormor och morfar hela släkten på kvällen med massa mat och klappar:) ska inte göra de allt för långdraget utan lägger istället upp bilder så kan ni ju kolla:)

sen kom såklart juldagen och medförde party och utgång. förfest hos bella o på munkeberg och sen utgång på allstar, det vart verkligen en kanon kväll!! så nu blir de att fläska i sig chips och dipp och götta sig ner i soffan kanske blir en film eller bara tv:)

nå ja jobb och slit till fredag sen säger jag bara Thaithai!!:D

 

 

  
Farmors mysigafrukost                           

 
Socialbror som somnar på julaftonXD



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0