Psst!..

Måste bara lägga upp denna bild för detta gjorde mig glad! Gulle Lelle! Hittade denna i mitt orderblock på jobbet, helt oväntat:) du är minst lika duktig själv Lenita!:)



Nytt kakel

Nu är de beställt! Jag ska kakla om i köket och har slutligen bestämt mig för vad jag ska ha:D det blir den högra på bilden, så nästa vecka är de dags;) ska bli så himla kul att fräscha upp från mitt gamla rosa/vita med träd på!:)
Vad tycker ni?



Efter Göteborg

Ojoj, tiden har bara sprungit iväg! Hade en otroligt rolig och mysig helg i Göteborg med fina vänner. Men fort var den över och nu man är tillbaka till verkligheten. Sånt är livet. Dock så håller jag tummarna på att vi ska hitta en resa till nåt varmare än detta kalla och gråa Sverige:)

Bara att köra på! Hepphepp!!



Bara för att..

Åh är så himla sugen på allt möjligt gott! Men tyvärr är de där goda inte nyttigt alls.. Så måste motstå. Har faktiskt vart riktigt duktig idag, jag har prommat 1h och 5min i en mycket rask takt, tog mig nästan 8km:) så jag anar en viss träningsvärk imorn. Tanken var att ta mig upp för ormbergsbacken men de blev inget sånt. De var kanske lite att ta sig vatten över huvudet;) haha

Nå men nu har jag bara en endaste arbetsdag kvar innan jag tar helg! Känns toppen! Så de börjar vara dags att runda av denna kväll. Kramar!



Hur gott vore de inte med kräftskiva?!



Dop imorn:)

Åh har blivit mer och mer taggad till å dra igång träningen igen. Fick nåt himla ryck ikväll av att jag ville bara röra på mig och känna mig trött. Så efter att ha slöat hela kvällen med cola, chips och dipp framför Paradise Danmark tog jag mig ut på en kortare powerwalk, hade tänkt gå en längre runda men kan erkänna att de berodde på att jag var så feg att gå ensam i mörkret så här på kvällen. Haha kanske lite fjantigt men så är de ialla fall.

Annars har jag vart och rännt på storheden en sväng på morgonen sen bar de av till byn och hälsade på farmor i nån timme. De brukar alltid ta sin tid när man far dit men det är som trevligt för vi har alltid så mkt att prata om:) sen har även föräldrarna kommit sig hem från Rhodos efter en vecka där. Dom hann jag dock inte träffa. Men imorn har min bror och Malin barndop åt Alfred, så då hinner jag ju se dom iaf. Så får man se om dom är nå Mr and Mrs Brown haha!

Ja då är de bara att runda av denna kväll så man är utvilad imorgon! Kramar! / E



Fort var de gjort

Snart är de äntligen Göteborg! Som jag längtar! Ja och för övrigt ska de inte heller sitta fel med lite ledighet nu för de är fredag imorn;) denna vecka har bara susat förbi har också haft nåt planerat på eftermiddagarna när man slutat jobbet. De har lixom inte bara blivit slö dagar av denna vecka, utan har hunnit träffa/umgås med alla möjliga, Johan, Malin och Alfred, Mormor och Morfar, Emma och Veronica och även Madde, vilket inte är allt för ofta:) har även vart på lite prommisar två dagar. Suveränt! Nu tycker jag förresten att mamma och pappa kan ta och pallra sig hem. Dom fuskisarna som är i Rhodos.. Jag vill och fara iväg ju:/

Nå ja ögonen svider till tusen nu! Kram / E



Snart måndag

Åh äntligen är jag där! Nolia är slut! Vanligt jobb imorn och de ska bli så kul och skönt att vara tillbaka, hade dock inte tackat nej till sovmorgon;)

.. Där tog inspirationen slut, hur gör man då?? Vad vill jag få sagt? Att de vart en skön kväll med en tur med båten och haffade även med mig verran med tanke på hur länge sen vi sågs.. Fasen mer än en vecka sen ju! Vi var förbi min finaste Alfred och gullade med honom och fick oss lite kaffe på samma gång:)



Toppenkväll!!



Hem ljuva hem!

Åh vill bara hem nu alltså! Ska stå här på Nolia nu 6e dagen och har vaknat upp halvt bakis på Piteå stadshotell efter en sen kväll med både jobb och härjande med leverantörer. Hoppas innerligt att jag får åka hem direkt efter mässans slut. Vi har nämligen blivit bjuden på ytterligare en middag, denna gången på havsbadet med underhållning och sånt.. Egentligen är de ju kul, men just nu vill jag bara hem.



Enformigt

De tar aldrig slut känns de som.. Har vart på Nolia 4 dagar nu och har mer än halva tiden kvar. En evighet liksom. Imorn blir de en jobbig dag 10-20 på mässan och sen efter det blir det middag och en kväll ute på stan med leverantörer:) men kan erkänna att de inte vart så pjåkit dom två sista dagarna då jag bara haft trevligt folk runt omkring mig. Helt okej måste jag säga. På grunda av denna ganska en- formliga vardag under Nolia blir de inte så gott om uppdateringar. Men de blir bättre när orken blir bättre:) längtar massor tills vi åker till Göteborg nu!! Är ju bara två veckor och två dagar!:D toppen!



Nolia.. Fan!

Morsning korsning! lördag natt.. Hmm varför ska jag somna innan 20.00 på kvällen och vakna nu halv två på natten. Totalt onödigt. Helt bortkastad lördagskväll. Kan ju inte annat än säga att jag var trött efter första dagen på Nolia mässan, när jag dessutom var bakis. Första dagen gick enormt segt.. Sålde inte en ända kamin i min monter, medan Johans monter var folk i hela tiden och han sålde 7st plus att han hade fler på gång. Men på Onsdag är det dags att byta monter och då ska jag kränga kaminer! Annars kan jag ju meddela att jag hade en helt fantastiskt trevlig kväll igår kväll på kalaset. Emma, jag, Lenita och Sandra Nyman var till och börja med hos bästaste Emma och käkade och härjade på och sen vidare mot kalaset:) förresten så längtar jag redan till jag får helg igen och de jäkliga är att de är 12 arbetsdagar tills de händer så kan ju bara drömma och längta.. Nå ja dröm så sött,för de ska jag. Kram / E



Hamnvakt

Jisses vad jag vill hem nu.. Bara sova!! Sitter hamnvakt i Brändön med Veronica och vi är snart inne på vår sista timma och man kan verkligen säga att detta är tyngre än man tror.. *suck* ögonen svider till tusen.. Kan ju även tillägga att inga bovar och banditer så långt våra ögon kunde nå iaf:)



Näst sista..

Har just kommit hem efter en tur på cykeln till stan och jobbet. Har fyndat mig nya sandaler och även köpt biljetter till kalaset. Sen kan jag även meddela att efter en rastlös dag som denna känner jag mig ganska redo för att börja jobba igen:) men det blir en ledig dag till innan jag börjar om. Ska försöka roa mig 2-3 timmar till innan Emma och Lelle slutar, då blir de en sväng på storheden. Kram /E



Paradise Hotel

Kollar Paradise Hotel Danmark och mumsar gifflar;)



RSS 2.0