Grubbel som vanligt

Usch, ibland känner man bara hur man bara vill skriva av sig i bloggen, vilket jag verkligen skulle behöva göra nu. Men de ända jag tänker skriva här är att kvällen har kommit med något som gör mig både glad och ledsen samtidigt.. Vet inte riktigt hur jag ska ta det. Känner mig ganska tom.. Skallen börjar såklart också banka.
fyfan vad jag grubblar på allt! Lägg av nu för fan Emma.



Läkarbesök

Måndag igen.. veckorna bara går, och sanrt är det vår:)

jag har verkligen vart så himla glad och även arbetsglad. Har kännts så himla kul att jobba, har haft massa städprojekt på jobbet, har gått an som en galning:) sen har jag som ni redan vet har jag vart till s-byn och gjort allergitester, tagit blodprover och även fått klart att jg ska få ta dehär vaccinet. frågade även läkaren lite om mina funderingar och fick bra svar. Jag var lite orolig att vaccinet kunde misslyckas totalt så allergierna skulle bli värre, men de var de ingen risk för sa han. Så då ska jag ta vaccin i ca3år och 2 månader och sen kanske jag är helt fri det eller så ger det iaf en betydligt bättre och lindrigare reaktion:D


Såhär såg pricktesterna ut som jag tog idag, reaktion på katt, häst, hund, björkpollen och på en till som jag inte minns vad det var.



sen har jag även fått veta att det blir Göteborg den 16 och inte Skåne, blir troligen också en natt på hotell där nere, så kul!

Nä nu jäklar blir det nog att sova lite tv, vore så skönt! Puss!


Wallander



Hallå
Veckan är snart slut, och det finns bara en till sak jag ska göra idag det är att se wallanderfilmen som är idag på 4an. ska ladda upp maximalt inför kommande veckan:) Imorgon är de nämligen dags att äntligen få träffa en läkare på sunderby sjukhus, i hopp om att kanske få de där fantastiska vaccin som jag hört om. Tänk att faktiskt slippa denna hemska allergi som förstör för mig. Men de vore så himla typiskt om man nu tar det, kanske kostar på massa pengar och det inte biter på mig och faktiskt kanske blir värre. Eller jag vet inte om de kan bli värre, vet inte så mycket om det egentligen. ska bli spännande iaf och höra lite mer om det:)

vad händer mer? inte mycket, jo fredag blir det after work och avtackning av kollegor som slutar och går i pension. sen söndag blir det en tripp till happis och Ikea med Verran och Malin N, ska bli super kul. malin träffar man inte så ofta heller.

Har inte så mycket mer på hjärtat utom nån liten detalj som jag definitivt inte dela med mig av på denna blogg;)hehe

Go natt alla fina! Kram / E


Sursöndag

Mot byn, vart en bra dag och kväll igår!:) sen ville jag inge mer, jaheej!



Lite nytt:)

Var som ni redan vet till frisören igår och köpte färg och även den här inpackningen. Den ska tydligen vara superbra för att bevara färgen!:) så vi får väl se, kostade endast 99:- just nu;)



Lördag morgon

God morgon!
Härligt med helg igen! Var grymt trött när jag vaknade, men kände att jag måste heva mig upp i någorlunda tid idag för jag måste verkligen ta tag i ständningen av denna lägenhet, plus att jag skall hinna in till stan och träffa amanda och sandra som är hemma från sthlm. Blir även att uträtta massa ärenden och hitta sig lite nya kläder hoppas jag på:)

Fick färgat hår igår av bästaste Verran, tack igen! blev superbra:)

Men jag måste lägga på ett kol om jag ska hinna allt jag tänkt, Puss & Kram♥ / E


Mitt hår.. gahh!



åhh, vill verkligen färga håret nu! och klippa mig.. mitt hår är verkligen SÅ slitet, fast jag är nöjd med längden så de hjälps inte tyvärr. Verran ska iaf färga mitt hår imorn, sen får jag se hur de blir med klippning. hittade en bild sen i höstas på en färg som jag är nöjd med, vad man ser på bilden. sen på tal om hår och hårprodukter så har jag kollat in på en sida på nätet som heter lyko.se som har alla "frisör-produkter" till mycke bättre priser, kliar lite i fingrarna så blir nog att klicka hem lite såsmåning om:)Det blir nog att köpa mitt favvo-spray från Tigi, Bed Head:) det var faktiskt min chef som tipsade om den sidan idag, hahaha hör och häpna;)
jag och förresten har jag massa saker på min "to do-list", vet inte när man ska hinna allt jag har vart rätt trött denna vecka efter jobbet så måste göra ett ryck imorn:)

Puss& Kram alla fina! / E



Maggio





Taco- onsdag

mumma! käkar tacos, så himla gott! men problemet är att man gör ju alltid ganska mycke när man gör det, de går liksom inte att bara göra för en. så de ser då ut som att jag knappt rört maten och jag är liksom spräng-mätt:) sen är de förjävla trist att käka sånt själv också..:(

puhh.. usch vette tusan vad jag hade på hjärtat egentligen, har vart en ganska "icke händelserik dag" idag. jag har förövrigt som dom flesta förstått fått himla ont i ryggen, vilket måste bero på att jag springer omkring i converse på jobbet= helt platta skor, ajaj. ska försöka ta mig till nån yrkeskläd-butik och skaffa mig sandaler, jag kan nämligen inte ha vanliga löparskor för det blir dö-varmt.. i-landsproblem^^

Hörs och sköt om er!

Kram♥ / E


Lady

Haha alltså vi ska byta färgleverantör nu i vår till ett märke som heter jotun och är en del av flugger. Visste inte så mkt om detta märke och googlade såklart, och såg då att det är ju den färgen som jag har suttit och garvat åt på tv-reklamen för att det låter som att det skulle vara nån typ dambinda.. Opps;). Men hör ni inte själva "Lady".. Nå ja den är säkert bra den färgen, det är nämligen den jag ska åka på utbildning om som jag skrev förrut:)



Dagens läge

mycket som händer på jobbet nu måste jag säga. snart startar ombyggnationer, jag flyttar ner min arbetsplats och gamla kontoret rivs. jag får enormt mycket jag ska ta över från butikens inköp, jag skulle gissa 90% av butiken. jag ska på min första riktiga utbildning, färg. ska till både Skåne och Stockholm och besöka fabriken mm. Ska bli så himla kul! Kul med lite nya saker att lära sig och utvecklas som person och säljare. Jag trivs:)

men en liten detalj som är mindre rolig är den här förbannade kylan.. man fryser ju fötterna av sig av att bara gå till bilen:/ men jag tror de ska bli varmare här framöver.

Nä nu blir det mat, ris och köttgryta. är grymt sugen på tacos så de måste bli nån dag, problemet är att det är trist att äta sånt själv, nån som vill käka med mig?:)


onödigt inlägg



Blev tvärsugen på choklad. Måste nog kuta till konsum sen efter jag käkat:D


Karmin



Måndag

Jaha såklart så var jag helt ute och cyklade när jag trodde jag började 7 på morgon. Kom dit 0645 och var så nöjd över att äntligen ha en 7-vecka.. Trodde jag ja. Det visade sig att jag skulle vara ledig idag. Så raka spåret hem till sängen igen, dö-skönt!! Har sovit till 11 och nu käkar jag lite frukt sallad som blev klar från de Maja åt igår och dricker lite te, och snart bär de av mot storheden med Verran:) kul att bara strosa omkring och göra sig ett köpbehov som pappsen skulle kalla det:)

Nå ja ska äta klart här och skotta ballisen för om en halvtimme ska jag hämta henne i björsbyn.

På återseende! Kram<3



Helgen

Helgen som varit har vart fantastisk!! Jag vill att alla som vart i min närhet i helgen ska ta åt sig av att ni är fantastiska! Helgen började med ost,kex och vin-kväll hos mig med Amanda, Madde och Verran, sen kom lördag vilket innebar party/ kalas för sussisnurr:) ett helt gäng brudar och annat fantastiskt folk som också fanns i min omgivning:) ni hör ju själva kan de bli bättre? Jo, morgon prommis med Verran sen hem hit och babbla på ett bra tag:) och till kvällen kom även ett stort gäng med nästan hela kompisgänget som hängt ihop som små.


Nu då? Totalt slut tjej ligger nu under täcket och önskar att helgen kunde ha vart längre. Imorn kommer förresten resten av familjen hem, så då blir de att hämta dom på kallax:)

Puss & kram alla söta nu somnar jag snart:)



Hmm..

Hmm, ja vad ska man säga.. Ibland tror man sig vara säker på en sak, och för ett ögonblick kan allt bara förändras. Just nu råder TOTAL förvirring!

Nå ja men den som lever får se!



någonting som slår mig jämt..



inget

Hej Kompis!

Har inte så mkt att skriva om men kan ju säga att jag har en ganska skön kväll ikväll, ligger bara och degar i soffan och ser enormt dålig tv- ovh reklam. gör inget med andra ord. välbehövt!

Kramar! / E


Hemma igen




Hemma i Sverige igen. lite blandade känslor såklart, skönt där nere i värmen men också skönt att komma hem till sitt eget hem. Två arbetsdagar har gått och det känns helt okej faktiskt.

 Idag har jag suttit i möte halva dagen, spännande! är den spontana reaktionen skulle man kunna säga:) igår sov jag hemma i byn och var lite sälskap åt min lillebror som nu bor själv tills mammsen och pappsen kommer hem, jag har minsann lärt han att slå igång en tvättmaskin, så nu ska han nog klara sig;) åt middag hos farmor och jojje och malin kom även dit och åt potatis, gräddsås och köttbullar, så himla gott med potatis när man levt på ris och nudlar i två veckor:)
 Jaha vad händer mer??.. hmm.. jo inväntar just nu verran som jag inte sett skymten av på tre veckor, ska bli riktigt kul och vi båda böhöver nog får surra av oss lite;) längtar grymt mkt till helgen! jag har massor med planer, helt fullbokan är jag verkligen nu:D fredag kommer verran, madde och amanda å hit och det blir ost, kex och vin här. jobb lördagmorgon/ dag, lördagkväll firan snurran+ utgång och söndag träffan ytterligare ett brudgäng för lite spel, surra och annat mys! Visst låter det ju fantastiskt!!

Det var allt för nu, Kramar! / E


Bensinstation



Söndag

Sista dagen



Bensinstation

Jag är ledsen, det funkar inte att lägga in bilderna..:/



Lördag

Hallå där!

Dagen börjar lida mot sitt slut och även denna semester. Har vart ut till koh kradan även idag och vi har äntligen fått SOL!:) jag pressade massor med cocos- olja, hehe fick en aning panik. Hade tänkt att skippa den denna resa och lämnade min hemma men var bara tvungen att köpa en här. Jag kan ju inte komma hem helt vit;)
Sen blev det en sväng in till byn här, där vi åt och köpte massa underkläder!:) eller jag köpte;) hehe sanslöst billigt!:)


Förresten lägger upp nåt lite bilder om ni vill se kontraster till bensinmackar hemma och här i byn;) även en frisörsalong:)



Fredag

Två dagar kvar nu, har försökt uppdatera tidigare, igår och i förrgår men dom lades aldrig till.. Tror de är när jag ska sätta bilder med i inlägget. Har iaf vart i trang och shoppat lite idag mellan 15 tills nu vid 20. Hittade mig två par nya Converse skor ett par rosa och ett par marinblåa:)

Annars händer de inte så mkt här, utom att dagarna blir färre innan hemfärden och jag blir inte så brun!:( vi har inte haft bra väder sen vi kom till si kao.. 5 dagar utan sol eller ja lite soldis.

Nå ja hoppas sömnen är med mig i natt nu, jag har inte sovit bra alls på två nätter, jävla fullmåne!

Puss & kram alla fina!:) ses snart;)



Billig shopping

Klockan är nu 22.00 och jag, Amanda, mamma och pappa sitter i en av hammock vid beachcluben och har vart på en liten tur till de lilla samhället 3km här ifrån och ätit middag. Vi gick även förbi en liten marknad och jag hittade bh:ar för 10kr st!!! Super fina, som köpes!;) fattar att HM tjänar pengar! Sen åt vi en kanon middag för 50bath vilket är 12,5kr:D helt ofattbart.. Men på hotellet är de svindyrt eller ja, lite värre än hemma skulle jag säga, thailändarna verkar tro att vi svenskar har obegränsat med pengar!

Nå ja tar kväll nu, myggen äter upp mig! Hojja!!



Tisdag

Hallå:) myser förfullt i skuggan idag, har vart väldigt växlande väder idag sol, regn, soldis, blåst och vindstilla:) nu är det iaf soldis och jag ligger på en madrass i en hammock -liknande sak och slösurfar vid beachcluben:) de är rätt bra här må jag säga!:)



En vecka passerad

Ojoj tiden bara rusar iväg och vi har påbörjat vår andra vecka här i Thailand och har nu kommit till ett nytt hotell, även detta ett superfint spa- hotell, vi har haft kanonväder hittills men nu börjar det såklart spöregna så sitter nu i receptionen och njuter av att ha gratis internet i telefonen! Wohoo! Ropar Facebook nörden som jag är!

Men något saknas.. Vännerna så klart! Anar att denna vecka kommer kännas lite långtråkig med tanke på att de här hotellet ligger ganska långt in i djungeln eller det är ju kanonfint men inte så värst mkt shopping, på fredag ska vi åka iväg en sväng jag och mamsen iaf till trang där det finns nåt större shopping center:)

I övrigt är allt kanon provar lägga in bilder också men det är inte säkert de kommer funka så bra.. Nå ja vi ser ju!:) kramar!! Saknar goa vännerna!! /E



Två dagar passerade

Två dagar passerade och man känner redan hur huden hettar. Jag sitter just nu på en restaurang och har käkat nån thai mat som heter Pad Thai, väldigt kul att prova lite nya rätter! Dock var den här inte nån favorit från min sida.


Annars gassar solen förfullt men vi har även hunnit med nån regnskur. Har lite kort om tid att blogga nu, vi ska betala vår mat nu och fortsätta shoppingturen:)

Kan ju tala om att de är en ända sak som är dyrt här och det är att surfa... Stackars mig som är Facebook-nörd!:/

Nå ja, kramar /Emma



En lång väntan

Hallå där!:) sitter just nu på Arlanda vi vår gate och ska snart kliva på planet och de kommer bli en lååång flygresa.. Men som tur är har jag hittat en fantastisk bok som jag har väldigt höga förväntningar på, Mia Skäringers bok avig Maria. Hennes första läste jag på santorini och den var grym! Så hoppas:)


Lägger även upp en bild på den goa middagen som vi åt igår kväll på en restaurang som heter Greken på hörnet, kanon gott!:)



RSS 2.0