Göteborg på G!;)

Pang-bom! De small bara till så försvann den dagen med. En bra dag må jag säga;) började med sovmorgon till 10-nån gång då brorsan tyckte att jag gott kunde heva mig in till stan och handla nåt åt kära mormor som fyller år imorn. Så de var bara pallra sig upp:) tog en joggingrunda, åt lite frulle och sen till stan. Var även en sväng på maxi för att ladda kylen lite. Tur var väl det för jag fick ju minsann middagsgäster!:) vilket inte alls händer ofta. Emma och Veronica kom hit och vi åt tacopaj, såg Lotta på Liseberg och bokade den efterlängtade Göteborgs resan! Tänk vad kul! Hoppas att man får träffa Martina också en sväng nu när vi far söderut:) Har förresten vart in på jobbet en sväng idag och stökat bort lite "opto". Får som en inre stess av att man vet att man har 40 ärenden som är "olösta".. Bokstavligen 40st..:) hann dock städa bort 15 på en timma så nu kan jag ha semester 4 dagar till:) sen är de jobb 14dagar i streck varav 9 är på Nolia.. *suck*.. Känns som jobbigt nu men hoppas de är kul. Nå jag ska försöka få min skönhetssömn nu.*host* eller ja sova iaf;) Kram /E



Ikea

 
Efter en sväng till Ikea blev de genast mycke mysigare här hemma. Nya gardiner, ljuslyktor, en kudde, tavellist och en stor svart lampskärm. sen lite "bra och ha grejer", små pajformar och ett par nya dojjer.. Helnöjd är jag! Kvällen har sen spenderats med Verran här hemma, druckit kaffe, surrat, surfat och druckit lite te innan de var dags för henne att åka hemmåt:) Mycket trevligt:) Nu är de bara att göra sig klar för sängen.. imorn ska vi boka Göteborg resa! WOHOO! Längtar massor:D


Lugn helg

Hello, dålig uppdatering på sistone.. Skyller dock på att jag faktiskt har semester och slöar då till lite plus att jag hållt mig ute i skärgårn mest hela tiden där surfen inte går så fort. Nå ja taggar iaf inför en heldag på Ikea imorn med Emma och Lenita. Kommer bli toppen har inte så många "måsten" denna gång men brukar ju bli en massa fynd iaf;) speciellt nu när hösten komma skall. Ljus och massa mys. Kan erkänna att jag är något sugen på få lite mer höstmörker och mys, fast sommaren har ju faktiskt vart fantastisk sista veckan, -lagomt till jag fick ledigt;) Funderar även en hel de på de andra resorna som är planerade, känner bara att jag vill boka. Så imorn kanske;) Hepphepp nu sova så man är pigg tills imorn. Blir tidig uppstigning imorn!:)



Löning

Ojoj farligt farligt att vara ledig.. Har råkat shoppa lite nytt igen;) en ny kökshandduk, ny kudde, ett fat, underkläder, en mascara och ett linne på rean. Nu blir det en dusch innan verran kommer förbi för att käka lite middag med mig. Kanske att vi unnar oss en sväng ut på stan ikväll när vi ändå är lediga;)



Snickrat och målat



Bastukväll

Ganska trött efter en skön och lugn bastukväll i en sproijjlans ny bastu i Brändö konferens och fritidsby.



Snabbt inlägg

Hallå! Är just påväg ut mot brändön för lite bastu, spa- och vinkväll med Sandra, Sara, Isa och Maja. Kommer bli toppen! Gårkvällen och även dagen blev helt galet lyckad! Var hemma hos Elin i Piteå och sprang på stan på dagen. Shoppade lite av varje, en ny bikini på rean, ett "&" i trä och nagellack. Sen på kvällen åt vi trerätters och for sen vidare till 1906. Alltså varför bor jag inte i Piteå?? Så himla fint! Och roliga uteställen med många snyggingar;) Idag har jag och Emma vart till Boden på dollarstore och shoppat loss!:) köpt nya ramar som Emma ska fixa snygga bilder i som sen får placeras ovanför soffan här hemma. Lägger upp bilder så får ni se:)



Onsdags mys.. med mig själv..^^

Har just mumsat i mig två goda löjroms-mackor och nu kryper jag ner under täcket och små-surfar medan Lars Winnerbäck spellistan går runt på spotify. Känns som skönt en egokväll med ompyssling och mycke sömn:)



Ja tack!!

Dagen spåkula tackar jag inte nej till!;)










"God afton Emma!

Du kommer att bli bekant med en mycket attraktiv person som tar dig till platser du aldrig sett tidigare."


Hett tips!

Åh måste bara meddela att jag har hittat en ny go- jävla mat! Har gjort thainudlar med grönsaker och kyckling. Nog brukar jag ju liksom göra de annars också men nu har jag hittat en super god kryddmix att blanda i som får de hela att smaka såå gott! Ett (hett) tips från mig!;) på gränsen till lite väl hett:)



15/7

Söndags ångesten är ett faktum.. Inte för att jag inte vill ha måndag, mer bara för att de är en piss-dag. Jag längtar nu såklart tills om en vecka då jag slipper känna så ska njuta av att ha semester!:) helgen har för övrigt vart lugn och stillsam och har spenderats ute i stugan med familjen. Isoleringen har påbörjats och hela familjen har jobbat dagen lång utom jag som legat så skönt i en solstol och sovit!^^ Har så klart ätit massa god mat, gullat med söt-Alfred och lite sånt:) efter middagen var äten kände jag mig ganska less på vara bland allt folk så jag drog mig tillbaka mot "stan" för att få lite lugn och ro;) Allt för nu. Puss från mig till dig! Hörs imorn;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2862592/images/2012/pic_500315369606ee68d100022b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2862592/images/2012/pic_500315379606ee224400000b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2862592/images/2012/pic_50031541e087c3551b000004.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2862592/images/2012/pic_50031541e087c3548500000c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2862592/images/2012/pic_500315489606ee24ab000001.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2862592/images/2012/pic_5003154a9606ee18b300005c.jpg" class="image">



...

Förra inlägget var kanske lite väl neggo. Måste ju tillägga att de inte är "så" dåligt ändå, bara vädret liksom;) ikväll har jag mest pysslat på här hemma men imorn blir de minsann att käka go middag med Lelle och Emma och sen lite myskväll med film och karra;) kommer bli toppen! Å dessutom kommer jag vara på topp på lördag morgon och inte bakis som brukar tillhöra vanligheten vid de här laget. Haha! Nå ja, ska försöka avrunda för kvällen nu. Kram /E



Höstigt

Hmm, känns som att sommarn är över nu och ingen värme fick vi.. Och inte mycket till sol heller:( nå ja ska ju vara ledig 9 dagar, så kallad semester^^ hoppas innerligt på toppenväder då, fast tvivlar ju. Sen har de vart Winnerbäck som spelats på min spotify ikväll vilken förstärker höst känslorna. Höst är ganska mysigt men känns som surt att inte haft sommar innan och gå dirr på höst och snart är vi mitt uppe i sur-vintern.. Nä jag är inte less!



Underbara kväll!

Har vart en kanonkväll ju! Varmt vindstilla och kvällssol, kan inte bli bättre. Efter jobbet bar de av mot brändön där jag hjälpte pappa och lasta båten med de byggmaterial som inhadlades idag till stugan. Sen har vi bara suttit ute i solen hela familjen och surrat, druckit kaffe och ätit glasstårta:) så skönt! När jag tillslut tagit mig hem så fick jag nåt himla ryck att laga mat. Jag som inte haft inspiration till matlagning på ett halvår tror jag. Å nu 22 på en onsdag kväll kom ett ryck. Så nu är hemgjord potatisgratäng i ugnen, perfekt att ha middagen klar till imorn!;) Här är iaf en bild från fina hamnen i kvälls sol.



Tisdag

Åhh sjukt trött även idag efter jobbet.. Är halvt taggad på ta en joggningtur men tröttheten blir ju inte lindrigare ju längre jag väntar. Jobbade över idag som många andra dagar så tog mig iväg först 16.45 och då råkades verran och Malin sitta på dagobert och käka, så jag haka på. Hehe.. Är så sjukt less på laga mat. Sen gick vi förbi marknaden för att söka rätt på något som Veronica hade spanat in tidigare. Men så fick jag se nåt urgulligt! De var dessa söta små arbetsbyxorna i varselfärg. Så himla behändigt när Lilla Alfred ska åka traktor med sin pappa:) fast än är de ett tag bort men kunde inte hålla mig från att visa Johan, och han verkar då vara hel nöjd.



Längtar!!

funderar mycket i resans tecken, har faktiskt lite av varje på gång nu. blir en sväng till Göteborg och hälsa på Annika/till Martina i Jönköping/ullared med Emma och Veronica. dock är inget helt klart men har kollat lite resallternativ på dit och hemvägen, så får se. Sen blir det att åka till Piteå om två helger (eller vad de nu blir) för att träffa Elin lite, ska också bli himla kul!:) och sist men absolut inte minst en resa till ett varmare land.. spånar som rackarn.. men jag vet inte, är egentligen inte så sugen på turkiet men de är ju överlägset billigast plus att de är direkt från luleå. så får se:) sen har jag ju även nästan två ledigt här hemma:D detta kommer bli toppen!! Älskar sommaren!


Söndag.. Igen

Hello, ursäkta att inlägget som kom idag blev försenat.. De skrevs igår men gick inte att publicera på av den dåliga uppkoppling som är ute i stugan. Ligger för övrigt i sängen nu och försöker ladda om efter helgen, har hunnit med en del fast de känns som att de inte får ta slut, men de kommer fler helger;) har från morgonen hjälpt pappa och riva lite mer ute i extra stugan, sen hem till byn för en snabb lunch innan de blev dags att möta upp Veronica på stan:) strosade på ett tag där utan några större fynd utan la istället slantarna på lite mat på maxi. Annars har kvällen bestått av grillning av lax på balkongen och även en sväng på cykeln. Puss!



Äntligen!!

Nu fungerar appen på http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se%3C/a%3E">http://blogg.se">blogg.se! Fantastiskt! Nu ska jag blogga mer:) Har förövrigt haft till en början en väldigt tung dag.. Självförvållat men men. Sjukt bakis har jag vart plus att jag skulle upp och jobba kl 10.. Men de känns ändå som att de var värt de, hade ju en toppenkväll igår men jobbet!:) först fest på jobbet sen vidare till båten osv. Lägger in bilder så ni får se:) Nu är jag iallafall i stugan och ligger i sängen i hopp om att somna snart för imorn blir de att hjälpa till att snickra i gammel-stugan:) puss och kram!:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2862592/images/2012/pic_4ff8a8ffe087c3595a002731.jpg" class="image">



Spåkulan

haha gjorder just spåkulan på fb.. den säger mig två saker som jag inte kan annat än att tro på. såhär låter det

"I helgen kommer du att ta känslomässiga risker" och även "Ditt humör är inte alltid de bästa. Du saknar äventyr och bör ge dig ut och uppleva världen. Du har mycket att ge och få."
Hahaha ja den som lever får se^^


RSS 2.0