Present

Wohoo mer glada överraskningar idag! Fick en lite present av Veronica just. En sen fylla år present med två olika te:er(sommarte och påskte) och lite annat smått och gått från the' shoppen:) tack så mycket igen!



Wohoo!

De är alltid lika kul att glömma bort vart man gömt fylla-år pengar och hitta dom! Nice:D



Skönt slut

Träning idag igen börjar ju faktiskt ta mig i kragen lite grann nu men till viss del hjälp av Emma:) riktigt skönt faktiskt så nu ska jag träna imorn också och kanske att man unnar sig lite karra på fredag eller lördag. De är så sjukt skönt att ta kväll och känna sig slut efter en heldag på jobbet, träning och dessutom tog jag tag i den värsta delen av hushållsarbetet Dammsuga!

Haha usch jag har inte ens nå vettigt att skriva om så nu lägger jag ner de här inlägget! Men jag har de gött iaf!;) pussar och kramar från mig, hörs!

Psst.. Kom ihåg "Live the life you love"!



Spinn

Hujja, gruvar mig för kvällens spinningpass 75min.. Jag kommer dö.. Men styrkan och kondisen blir ju inte bättre om man inte kämpar för den! Hepphepp nu är de bara byta om!



Helgen

Jepp, då har jag äntligen landat i soffan efter att ha kört ett hårt spinningpass. Har inte kört spinning på gu vet när! Men de gick ju. Bra kondis får man inte gratis så de är väl bara att ligga i. Annars har helgen vart riktigt bra, fredag ledig och tog en tur till byn på dan och sen en prommis med Emma, Elin, Wilma och Nelson på isen. Sen kom verran, Isabelle och Amanda hit och vi käkade taco och spontant drog vi ut till allstar. Riktigt lyckat!!

Lördag gjorde jag, Verran och Malin stan och blev även lunch på mat&prat. Hittade lite smått som nytt nagellack och så:) sen bar det av till byn och med skoter vidare till stugan för middag och övernattning. Riktigt god mat, potatisgratäng, grillat kött, sallad, halluomi och chillibea-sås.

Och idag blev de såklart Hamburge- grillning till lunch innan de bar av hem:)
De var då sjukt mycke vatten på isen så nu går de då inte att fara ut dit mer innan de blir öppen- vatten.



Försenat

Jahapp ett försenat plan.. Har suttit fyra timmar på denna flygplats och väntat på detta flyg.. Och så blir de försenat!! Hoppas verkligen att jag inte missar nästa plan.. Nåja ombordstigning nu så lär ju se:)



Borås- Bollebyggd- Göteborg

Haajj! Ligger nu på skön hotell säng i Borås och vart och käkat go middag och ölat med massa fint Bygma folk och även försäljningschefen för yunik, vår nya färg leverantör. Fantastiskt trevligt! Tröttheten smyger såklart på när man vart vaken sen 04.00.. Så då laddar vi om till morgondagen och hoppas på maximala lärdomar för morgondagen!
I övrigt har jag haft en fantastisk dag med mycke nytt. Love it!!!



Ny vecka nya möjligheter!

Jepp, idag höll jag vad jag lovat mig själv! De blev träning;) så nu sitter man här trött och hungrig(och lat) orkar inte lyfta på röven för att ställa mig vid spisen för att koka ihop nån middag. Vore så enkelt att typ steka en burgare men känns ju inte riktigt som att de går ihop med att jag just kom hem från gymmet. Hehe

Jobbdagen måste jag säga var kul och givande! Fick även ett litet roligt erbjudande. Jag fick möjlighet att medverka i de Bygma- magasin som går ut typ en gång i månaden, där de då skulle vara en bild på mig där jag som byggrådgivare skulle ge råd och tips för de som ska fixa garaget hemma med ny förvaring. Men jag tackade nej. Varför? känner jag nu.. Men blev så himla nervös och hade krav på att bestämma mig på momangen. Jaja that's life! Skyll sig själv! Jag fick ju panik förfasen! Annars är de nog bra tror jag.

Nä nu svälter jag snart! Mat!!!



Suris!;)

Söndag igen då! Oj vad veckorna går, jag hade besök av verran här i fredags och jag sa de till henne att jag har inte hunnit med denna vinter! Vi har ju fasen vår nu ju. Skönt de när man inte är nån vinterälskare så:) tror de kan vara att jag hela tiden har haft nåt kul framför mig. Nåt att längta till:)

Annars vad ska man säga om denna dag.. Sur- söndag! Jag kan liksom inte tycka om söndagar även om jag har gjort nåt kul så hjälps de liksom inte de är bara en skit dag.. Har tex vart till byn och snyltat på lite nybakta bullar och sen tog jag med mig lillasyster till Statoil i persön och köpte glass. Stackarn har feber och var less på sitta inne så hon blev glad när jag kom med förslaget:) sen kom hon hem till mig ett tag och vi kolla hockey matchen på tv( fast jag somna) inte så konstigt med tanke på Luleås usla prestation..

Ja, that's it! Som den slöa människa som jag är blev träningen inget av.. Men imorn!:D hehe

Kram /E



Lördag

såå skönt att inte ha nåt planerat en lördag kväll! sitter hemma i min ensamen, tirst men ack så skönt. har haft så himla svårt förrut att bara njuta av sånna stunder, men behövs nu. jag har jobbat 12 av 14 dagar nu dvs 6dagar i veckan och har lite smått huvudvärk och jag bara fortsätter vara sjukt trött på kvällarna, jag har inte hållt mig vaken längre än till 21.30 på helaa veckan och är fortfarande trött på morgonen. så nu är de gladiatorerna på tvn som gäller, en kopp te utan honung. valde en något nyttigare helg denna vecka också, inget karra, alkohol eller chips dock lite läsk. imorn tänkte jag mig att ta mig iväg till stil redan från morgonen och köra stenhårt!

på onsdag väntar nästa göteborgs resa, så himla kul att lära sig nya saker och träffa kollegor från andra delar av sverige och även att resa:P

Hoppas ni får en toppenfin lördagskväll!

Kram / E

(pssst! jag längtar till sommar sol och värme..)


Äntligen Fredag!

wohoo äntligen fredag! lika med att få sova länge imorn!( eller länge och länge till halv 9) :P

helgen är ju alltid efter längtad så klart men de har vart en bra vecka annat om man räknar bort gårdagens arbetsdag.. KAOS! för mig iaf. orkar inte förklara men så var de ialla fall:) jag måste bara säga att jag är sååå glad över att tatueringen blev så himla fin. kan erkänna att jag nojjade ganska så mkt sista dagarna och var nervös över att jag kanske skulle ångra mig osv. Men nöjd är jag då:)

nu sitter jag mätt och belåten och surfar lite smått i väntan på att verran ska titta förbi:) så blir att dippa grönsaker surra och kolla tv resten av denna underbara fredagkväll om nu inget annat dyker upp:)

Puss & kram ♥ / E


Live the life you love!



Nöjd:)

Jepp då var de gjort!:D tänkte lägga upp en bild ikväll då jag får ta bort plasten. Jag blev sjukt nöjd!:)



Onsdag

Trött och seg som tusan.. Överväger om jag ska lägga mig på soffan och sova bort några timmar kanske göra dipp och grönsaker eller ta en sväng förbi Brändön och hälsa på farmor och syskonen. Svårt. Jag kanske vilar ögonen ett tag och sen far jag;) hade en tanke på vara duktig som igår och ta mig till gymmet en sväng, men latheten tar över idag. Hehe;)

Ja vad ska jag säga.. Vilket jäkla onödigt inlägg detta blev. Ni får stå ut! Kramar /E



Pizza till middag!:)



Inbackad

Jaha, kul.. Kan bli så jäkla förbannad när folk inte behandlar andra som man vill bli behandlad själv! Blev nämligen på- backad idag på kvantum, och vad händer han bryr sig inte. De var lång bilkö bakom mig och bilen framför är påväg att backa för att väja för en bil som backar ut från en p-ruta och backar alltså rakt in i min front. Jag lägger mig såklart på tutan när jag känner att har knuffa till mig för att få han och sluta. Och de gjorde han också och åkte och tog en parkering. Jag åker ingenstans i väntan på att han ska kliva ur bilen och kanske komma fram till mig och kolla om de blev nåt men nejnej!! Han går raka spåret in och handlar! Jag med den gigantiska kön bakom mig är ju illa tvungen att köra fram där jag inte är ivägen för andra bilar. Jag kunde som tur var inte hitta nåt märke från krocken så jag skippade att kuta efter killen. Less man blir att han inte ens brydde sig!! Jag hade då iallafall gått fram och frågat om de blev nåt..



Ny- muggarna

Såhär fina var ny- muggarna och även den fina te-silen jag fick av Amanda och Sandra i födelsedagspresent:)



Söndag

Hello, en trött Emma har precis landat i soffan efter att ha vart på ranten dagen lång. Jag och verran har vart till ikea minsann( och allt de andra som man bara måste besöka när man är där uppe, iittala så klart.) hittade två nya muggar från iittala, en stor spegel från ikea och massa krams och bra-och-ha-saker :) så nu sitter jag här i soffan mätt och belåten. Så nu blir de en lugn och skön kväll med gurka och dipp, mums!

Går kvällen tillbringades hos Sandra med mello, mys, middag och fest för att fira hennes födelsedag. Jag var dock chafför och var då nykter. Så skönt!! Kvällen avslutades på allstar.



Den där lediga helgen..- glöm det!

Hehe jag som längtar såå efter att få sova. Skulle inte tro de va!! Nejnej time to work! Nå ja hade chansen att tacka nej, men snåltarmen som jag är. Jaja då kanske man har råd att shoppa på Ikea på söndag:D ska äntligen köpa den där jävla spegeln!!höhö typ ett halv år efter min lilla renovering^^



Blöö

Hmm, en tanke har slagit mig.. De händer allt mer sällan att jag skriver uppdateringar på Facebook. Jag vet inte om de är jag som är nojjig men jag vågar inte riktigt. Fråga mig inte varför, kanske för att jag inte gillar när folk " dissar" ens uppdateringar/ kommentarer när man är face to face. Eller kanske att jag inte vill att vissa av mina fb inte ska veta så mkt om mig eller vad jag gör. De kan bara vara en enklare uppdatering om något jag gör/gjort eller vad jag ätit till middag. Töntigt av mig men så är det! Nu kanske de här låter värre än vad de är men känner bara att jag vill skriva av mig detta:) jag tänker just nu väldigt mycket på hur andra ser på mig. Vem jag är osv. Tanken slår mig nu såklart, publicera eller inte publicera. Publicera!



Snart helg!

Jajamen nu är de bara att försöka ta kväll så de snabbt blir fredag och helg! Kommer bli gaalet skönt! Ska verkligen sova ut på lördag och bara må gott över att ha en lugn helg, kanske att man gör sig en lyxig frulle och bara myser här hemma:) är så himla sugen på basta eller bada badkar eller varför inte jacuzzi (haha stavning vetefasen), tänk om man hade haft de hemma. Bastu kan jag bli sjukt sugen på ha, så de ska jag ha den dagen jag skaffar hus:)så de så!;)

Annars har jag för övrigt bokat flyg till göteborg för produktutbildningen som jag ska på den 21-22 mars:) de är himla kul när de är lite annat än bara vanligt arbete på jobbet:) lite att se fram emot helt enkelt:)

Nu väntar bädden! Kramar<3 / E



Just nu!

Tidig kväll väntar nu, har arbetat och slitit som bara den idag, haft specialuppdrag på jobbet idag. Vi håller nämligen på bygga om på jobbet vilket innebär att massa saker ska flyttas och omstruktureras. Jag har alltså ägnat hela dagen åt att bära broschyrer från ett rum till ett annat och tagit ner och satt upp massa hyllor. Inte den roligaste sysselsättningen 7-17 direkt.. Men de har ju gått bra ialla fall:)

Sen efter jobbet bar de av hem för middag och sen iväg för ett träningspass:) som ni så i förra inlägget:)

Annars händer de inte desto mer, ja eller jag kan ju nämna att jag för första gången har vart och käkat lunch på Pastabacken med Verran igår. Helt klart godkänt fick dom av mig;)

Yes, nu väntar vi bara att de ska bli helg igen då. Längtar verkligen efter att få sova lääänge! Sen i helgen blir de även en massa kul. Sandra är ju hemma och firar sin födelsedag, och sen blir de även en tripp till Ikea.. Som jag har väntat på att detta nångång ska bli av!

Kom just på att jag har ju massa att skriva om men hinner inte mer, måste sova!:) puss & kram!!



Torsdag

Låtsas vara lite hurtig och duktig och drar mig till stil för ett pass gym och löpning:)



Nytt armband! Äntligen!:D



Stugan

Sitter just nu i stugan och har just svalt lite lunch och har även vart iväg till björköfjärden och pimplat. Inte nån större fiske lycka för min del den här gången, de blev bara en liten rackare.
Så ska gå ut och njuta av solen en stund till innan jag ska ta mig hemåt. För ikväll blir de fix hos Emma med henne och Annika, och sen vidare till fest hos Elin! Kommer bli awesome!!:)



Nu drar jag igång

Jajamen!! Jag just vart på gymmet med Emma och Martina och invigt mitt nya gymkort tänkte börja vara lite lagomt hälsosam i framtiden. Inte att lägga ribban för högt, utan träning typ tre ggr i veckan och inte bara ligga som en soffpotatis här hemma och mumsa chips. Hehe, men på helgen är de jätte lagligt att göra det;) nog om det!


Annars har de vart en kanon dag på jobbet, humöret har vart på topp! Verkligen bra! Inte av nån speciell anledning utan bara för att jag drivs.. Eller nåt;) blev bjuden hem till byn på palt middag men skippade det för träningens skull, de ni!! Vad händer annars?? Jo jag sover mest bort min lediga tid, men de ska de bli ändring på. Har ju sovit från 20.20 till 06.30 för nån dag sen, SJUKT! Och bra;) men hoppas på en piggare Emma nu när jag drar igång med träning:)

Nå ja! Ska ta kväll nu:) go natt!:)



RSS 2.0