Less..

.. På dessa negativa väderprognoser. Jag vill ha sommar och värme!!



Onsdag

Jisses! Helt slut i kroppen är jag nu..puhh! Har vart på nåt träningspass som hette funktional crossfit eller nåt liknande, de var som vanlig crossfit fast en mindre grupp och mer fokus på styrka än kondition. Super bra, ganska kul och sjukt tungt:) Hepp hepp!

Annars har de vart jobb såklart, och jag har även fått träffa Patriks ur söta hundvalp. Engelsksetter, sjukt fin! så jag bara vill ta med han hem om man inte vore allergisk..*suck*. vit med svarta fläckar och lite rosa på nosen och sjukt mjukpäls.. Aww!:)

Förresten så har jag slingat håret igår! De har jag inte nämt tror jag.. Eller ja, Emma slingade håret på mig och fint blev det då! Nä kanske man ska käka en omelett, standard!



Imorn MÅSTE jag träna!!



Måndag kommer och går

Måndag åter igen och den var förbi lika fort som jag ens han säga det. Ett tecken på att man har roligt!;)
Vart jobb som vanligt, 8-17 denna vecka och Emma vår pärla är tillbaka och snart "föralltid" som hon kallar det!;) kommer bli en toppensommar! Lenita och Emma-pemma med mig, fantastiskt!:)

Annars har jag och Emma vart på baan thai och käkat china, gott som tusan!:)
Sen drog vi och shoppade loss på maxi, mat såklart, hårfärg, torr schampo och nagellack!;) kan inte sluta titta på alla fina färger som finns. Fast nu har jag konstaterat att jag faktiskt har rätt mycket att välja bland:)



Mors dag

Solen skiner och jag försöker slappa i en solstol hos mor och far, de går dock inge vidare.. Har så himla svårt att bara vara still, både rastlöshet och värmen stör mig.
Nu inväntar jag bara tiden lite sen är de dax att käka lite jordgubbstårta.



Ny däckstol

He schteker idag!



Lördag

Hepphepp! Snabbt inlägg innan jag hoppar upp på hojjen och drar mot staden för att kanske hitta mig nåt nytt i klädväg. Ska möta upp verran på 5 min så nu är de bara att hälla i sig sista klunkarna kaffe och borsta gaddarna:) annars var går kvällen toppen mys, jag och verran var här hos mig och käka go middag med vin som jag vann igår på jobbets vinlotteri:) pannacotta till efterrätt:) puss och kram stressad tjej!



Mys fredag



Dålig uppdatering

Usch, ursäkta mig,men jag känner verkligen inte för att blogga ikväll. Kvällen blev inte riktigt som planerad(ganska skönt kan jag erkänna). Tanken var att jag skulle hojja iväg till stil efter middagen men råkade somna i soffan och vaknade 20.00, typ två och en halv timme senare. Konstigt nog känner jag mig fortfarande trött nog att somna till natten, inte illa. Kanske ligger jag efter i antal nattsömn eller så är de bara vad jag kräver för att orka:)

Igår var jag iväg till byn och åt middag hos mor och far och sen var vi även och firade Malin(brorsans sambo) som fyllde år. De bjöds på tårta och inte vilken tårta som helst, hennes hemgjorda tårtor av olika sorter. Malin är så himla duktig på baka.

Nä fy alltså, ni ska få bättre bloggande, lovar! Har vart rätt lite att skriva om nu på sista tiden, men jag rycker upp mig! Puss och Kram

Psst! Vill bara på minna er om att vi har fasen vår och se vad skönt att slippa detta;) man glömmer att uppskatta de positiva med vädret, lite kallt har vi nu men om man jämför;)



Grillat

Fick världens sug efter grillat, hur gott är de inte? Såg en bild i telefonen på grillningen från valborg, hur gott som helst!Jag vet då vad de blir för mat i helgen!;)

Nä nu är de piss å gå å ligg som gäller!



21/5

Underbara väder! Jag säger då det, nog gör de skillnad på humöret om solen skiner! Nu är jag då ialla fall glad, men seg i bollen som rackarn. Så nu är de bara passa sig jävligt nog från att landa i soffan innan de är dags att först hojja till tuna och sen kuta nån kilometer med Emma-pemma och sen hojja hem. Känns tungt nu för ögonlocken faller då igen om man inte gör nåt. Kanske häller i mig en latte innan jag far ut.



Dagens spåkula

"Du är orolig för en viss situation och kan inte tänka klart utan skrämmer upp dig själv. Visualisera dig som en vinnare, en självsäker och uppskattad person som klarar även detta. Det kommer att gå riktigt bra!"

Detta talade spåkulan om för mig idag och jag kan inte säga annat än att jag känner igen mig i dessa ord.. 


Humöret vänder!



hepp hepp nu har humöret svängt, till de positiva^^
jepp, jag tog mig upp imorse och åkte såsmåning om ut en sväng till byn, var där till fyra och sen for hela drösen inkl. farmor till storheden och shoppade mat, även jag fast jag gjorde de igår med. Jag liksom skapade mig behov av att köpa nåt mer. kom nämligen på att jag skulle laga fisksoppa till middag och baka mjukkaka. Inte så dåligt initiativ av mig må jag säga! har även gjort bort massa tvätt, så rätt nyttig Sur-söndag iaf;)

Hörs, Kramar♥ / E


Blöö..

Här kommer ett neggo- inlägg.. Är så sjukt less på att jag aldrig gör nåt på min fritid, jag har liksom inga intressen! Om inte jag gör nåt åt den saken snart kommer jag att bli tokig! Hatar söndagar mer än nån annan dag i veckan och de är bara att inse att de är den ända dan på veckan som man faktiskt är helt ledig. Man skulle ha jobbat jämt och bara haft kortare dagar vissa dagar och när man väl var ledig kunde man fara iväg och resa, de vore perfa för mig!:)

Ja som ni förstår så är jag sjukt rastis.. Vete tusan vad man ska hitt på.

Kram / E



Seg-deg

Hepphepp, träning imorn! Nu får de vara slut på slöandet! Har degat mest hela dan somna till och med i soffan när jag hade främmande idag (efter jag skrivit klart förra inlägget), gu så trevlig man är med sina gäster!;)
Nå ja Verran överlevde iallafall och när jag vaknat till liv gjorde vi middag till och och fortsatte dega:)

Nu är de då iallafall sängen som gäller, tänkte kanske baka imorn om inspirationen är med mig, de ska ju ändå regna imorn så.

Bilder från igår kommer här:)



19/5

Så sjukt skönt att vara ledig en helg! Blev en riktigt trevlig fredagskväll hemma hos Lenita igår. Jag, Emma och Lenita satt hemma hos Lenita och tog några glas och surra om allt mellan himmel och jord!:) Lenitas dotter var även hemma och charmade oss till tusen! Så himla söt!:)

Nu är de kaffe som gäller här hemma med verran som sällskap. Vi har vart till storheden en sväng och jag har handlat mat och onyttigheter och har även kollat på nya utemöbler till ballisen min. Är sugen på köpa lite av varje, men så klart är beslutångesten med...



Stugan



Halv onsdag

Frulle-bullen är just intagen och snart bär de av mot jobbet. Kort dag idag, till 15, inte alls fel. Sen bär de av mot stugan med familjen för att sova och vara där tills imorn. Riktigt mys!:) så jag hoppas innerligt på att solen tittar fram och man kanske får sig några till fräknar.



13/5

Oj oj, vad händer?? Min statistik på bloggläsare är usel! Tror minsann att jag får lov att skärpa mig och blogga lite oftare:) dessutom så kommer en ny design på bloggen förhoppningsvis ikväll. Jag har Emma som designer vilket kommer gå galant, som jag längtar bort från min nuvarande design..:)

Sitter nu för tillfället hemma i byn i solen, hoppas man fått lite färg idag iaf. Jag kan verkligen inte sluta tänka på hur fantastiskt de vore att bara åka iväg till lite sol och värme! Men jag får inte ledigt.. Surt!!

Annars har jag inte gjort mycke denna helg. Blev däremot en fantastiskt rolig kväll i fredags på jobbet och sen vidare till olivers:) desto tyngre på lördag med arbete.. Inte kul kan jag meddela, jag mådde som jag förtjänade;)



Nu är det nära! fredag snart:D

höhö, ja.. som ni ser så är de fest som väntas imorn! Hoppas verkligen (och tror) att de kommer bli lika roligt som vanligt när de är firmafest:) har iallafall prvat kläder ikväll och även igår kväll, alltså jag vet inte.. känns som att de är flera fina plagg jag lånat av verran och har även egna som ja velar mellan men inget känns såklart klockrent:/ nåja väskan är packad med några allternativ så får vi se vad de blir.

annars blev de träning idag, spinning med nya spinningskorna, och sen ´gym med Emma och Elin:) känns som skönt att jag iallafall fick in två pass denna vecka, jag har ju trots allt cyklat alla dagar till jobbet ju:P

psst.. längtar så sjukt mkt efter att äta nån riktigt god mat, sova och bara göra ingenting, fint de ska bli lördag kväll. lugnt och skönt, och dessutom tycka i sig onyttigheter:P tänk er marabou..mm!

haha nä nu Måste jag sova!!


Hmm, vad ska man säga? Kommer säkert gå bra imorn;)



Hinner med massor!:)

Jag jag har då hunnit jobba, shoppat, solat, cyklat, provat kläder, målat naglarna, ätit på Max, Facebookat och lite mer. Men nu är de kvällsmacka och lite keso framför datorn ner-krupen under täcket.. Dock skulle man haft en tv här i sovrummet så hade allt vart perfekt! Kanondag med andra ord;)

Vad tycker ni om de gröna lacket jag köpte idag? Känns som sommrigt om ni frågar mig:) hittade även lite annat krams på stan men ids inte fota:)



Så är de

Hepp hepp! Vart träning idag efter ett uppehåll på nästan två veckor, illa med uppehåll men skönt å känna att man tog steget att fara trotts trötthet och slöhet. Blev gym med Emma, dock var man inte riktigt taggad men vi gjorde det!:)

Annars har de vart rätt vanlig dag, tiden på jobbet sprang iväg fort som tusan och samma här hemma, kan väl vara ett tecken på att man trivs. "Live the life you love" liksom;)

Imorn blir de en sväng till stan efter jobbet, måste hitta nåt nytt plagg känner jag;) blir även lite stekande på sunthan, kan ju behövas som den blekfis man är..:) jag måste fasen ursäkta mig, känner att jag inte utstrålar så mycket inspiration och glädje genom bloggen just nu. Ide'torka känner jag..



Sömnlös

Men snälla rara, kan jag bli trött nån gång?!! Vill bara sova nu så jag orkar upp imorn, har legat här minst två timmar nu.. Hur gör man?



De var det!

Som sagt.. Fort som bara den gick den helgen! Och jobb imorn igen då, ska nog gå bra minsann. Dock oroar jag mig över nästa lördag, jobbar ju då och de kommer nog bli en sjukt jobbig arbetsdag, inte nog med att vi har invigning av butiken med massa bra erbjudanden och kampanjer.. De är dessutom fest kvällen innan med både Bygmas personal och med våra duktiga snickare som byggt åt oss, så de kommer bli awesome!! Längtar;) så denna vecka kommer säkerligen också bara rassla till så är den förbi:) sjukt skönt också att jag håller på vara helt frisk också, så imorn blir de träning!:)

Nå ja time for dinner! Säg omelett!;)



Ingen rubrik

Jaha-ja, fredag kväll var de igen då.. Skönt fast de är lika fort över och ny vecka igång. Trivs ju dock med de jag gör på dagarna så ska inte klaga(eller de hade ju inte skadat med en vecka ledigt, fast chefen har sagt nej så då är de väl så). Sen har jag ju för ovanlighetens skull semester i sommar så man får hitta på nåt då istället:)

Helgen kommer säkerligen bli bra men kort, ska till Martina imorn på partajj. Förmodligen sista gången man ser henne på länge, för på tisdag eller måndag som jag förstod de pyser hon iväg hem till tenhult:( men hon kommer ju tillbaka så de ska nog gå bra:)

Annars har denna fredags kväll bestått av mys hemma i byn med go mat och lite onyttigheter;) mina bröder och syrran var även en kort sväng ut med vår lilla båt och la nät i de lilla öppen-vattnet som är. Och passade då på att låna pappsens bil på en sväng till hamnen för att kolla lite is-läge:)



Jag måste fara!!

Jag MÅSTE utomlands! Jag har sol och värme abstinens! Ge mig! 20-27 maj till Cypern för bara 2898kr ospc.at boende.. De är hemskt.. Vem vill följa mig?



Onsdag

Kvällen har bestått av att prova sig på den nya espresso maskinen, (dricka go jävla latte) "som köpes!" och måla naglarna rosa denna gång, verran har även vart här en sväng:)



Göttans!



"Maj maj måne, jag kan lura dig till Skåne"

Maj månad, tänk vad tiden går om en månad kan man liksom säga att vi har sommaren här. Underbart! Jag har ju hunnit starta grillen tre gånger redan inkl igår, riktigt mys! Igår vart det partaj hos Emma O. Mycket trevligt och riktigt go mat! Dessutom tänkte jag fortsätta vara onyttig idag och trycka den efterlängtade Max-maten.. Sjukt gott!

Men usch vilket dåligt inlägg.. Men men!.



RSS 2.0