Glader

Hej å hå! Vilken bra dag det vart idag!:D
Arbetat och slitit som vanligt till 17. Dock lite mer variation i arbetet blev de idag. Jag har fått hänga med på Bragegatan (våran plåtavdelning), en sväng och kollat in den anläggningen, sortiment lite mer osv. De är nämligen en avdelning på jobbet som man inte har så mycket att göra med om man inte jobbar med det. Sen har jag också börjat träna lite mer om offertsystem som leverantörerna har och massa sånt. Jag blir så sjukt taggad och motiverad att jobba när man får testa nya områden, och framför allt när de finns andra som peppar en och vill lära en:) sen har jag även fått två erbjudanden att gå på hockey till veckan, så tisdag och torsdag blir de Coop med olika sällskap:)

Kvällen har spenderats i byn. Kollade in Johans och Malins hus som kom i måndags och de ser riktigt fint ut!:) sjukt att ett hus kan komma upp så fort! De är ett Älvsbyhus.
Äh vet inte riktigt vad jag mer ska skriva om. Så de är väl lika bra att göra sig klar för kvällen och krypa till kojs:) hörs! Kram / E

Psst., bilden är tagen i måndags två timmar efter alla delar kommit på plats,så de är mycket mer färdigt nu:)



Då var de roliga över

 
Då var man hemma igen då efter en riktigt skön och uppladdande resa. Har njutit massor och samlat på mig D-vitaminer så mycke jag hann:) Ett fint hotell med fint pool-område, spa, jaccuzi(stavning?!), gym, tennisplan, och massa andra småaktiviteter som biljard etc. Vi hade halvpension så vi åt mest på hotellet men dom hade mat i massor och en riktigt bra frukostbuffé. Nå ja nu är jag då hemma och behöver nog fortfarande mer vila, i natt sov jag bara 3,5 timmar och har faktiskt inte alls mått bra. har haft så ont och problem med magen sen jag kom hem.. kanske matförgiftad av kycklingburgaren som jag stoppade i mig på flygplatsen påväg hem? Kvällen har bara spenderats hemma själv med uppackning och tvättning som sysselsättning. Taggar förövrigt massor för en bra fredag kväll (som jag hoppas det blir) med Emma, Martina och ja.. vem de då blir:P Saknar verkligen och umgås med alla som man inte sett på en vecka eller ja, till och med två kanske? bara magen ger sig snart så:)
 
 
Tar nog minsann kväll nu! Kramar / E
 
 
 


Muy bien!

Har de finfint idag har stekt i solen mest hela dan och avslutade solningen med 25min löpning och lite bänkpress i gymmet!:) nu är middagen intagen och ska njuta av en lugnkväll:)



Plötsligt händer det!

Hallå gott folk! Vad hände liksom!? Är i Spanien nu 24 timmar efter bokningen blev gjord. En sen middag är nu avklarad och en skön kväll på balkongen väntar. Man är ganska mör efter hetsande fram och tillbaka, 6 timmars flygning är också nog så mäktigt. MEN!- de är det värt!:) har vart runt och kollat hotellområdet och de ser inte alls pjåkigt ut. Men jag måste gå nu. Skriver mer imorn ;) hörs!



Söndag morgon

Då var de söndag igen och tiden springer förbi med stormsteg! Lön på fredag!
Just nu sitter jag iaf vi frukost bordet och mumsar i mig en omelett. En enkelsådan med lite skinka, ost och örtsalt. Till efterrätt blir det vitaminer i form av jordgubbar och blåbär:) en bra start på dagen!:)

Nu blir det snart en sväng mot byn, träffa Alfred, smaka bröd när mamma bakar å lite sånt. Dock blir de nog en kort visit för kl 17 ska jag spinna, wohoo!:D
De känns förresten riktigt bra med träningen nu! Igår var jag riktigt duktig, sprang på löpbandet riktigt länge plus att jag joggade till stil och dessutom kändes det riktigt bra i gymmet! Hejja!;) så nu är de bara å mata på, synd bara att kortet går ut den 25e om jag inte minns fel. De blir då ett nytt ganska dirr efteråt:)

Sen kan jag ju meddela att mamsen är så gott som övertalad att följa med mig till utlandet;) höhö vi måste bara hitta en resa kring den 7 dec, och kriterierna är att den ska vara billig som dom som är ute nu;)

Äh nu ska jag göra mig klar så jag kan fortsätta övertalnings processen;)



Frillan

förresten! Jag klurar lite smått på vad jag ska göra med mitt hår? skulle behöva lite tips på vad ni tycker/tror jag skulle passa i. Mitt hår är bara långt jobbigt och fult! kanske lite längre än axel-långt hår, lite flikigt och lugg? Äh jag vet inte.. Hjälp mig!


Go saker

Är sjukt spänd över att smaka min choklad-panacotta som jag gjort ikväll. Helt på fri hand kan jag säga. Så vi får se;)



vilken sjuka..

Huvva! sitter här i soffan och suckar för mig själv.. Jag vill fara!! sprungit runt här i lägenheten och provat bikinis. jag lovar, de är en sjuka! Pratade just med mamma och pappa och dom sa "-Du skulle behöva nån slags vaccin" haha=)

Annars har dagen vart toppen. Har vart hos Verran med henne och Amanda, käkade lite maxmat och surrade. Sen dröjde det inte länge efter jag kommitt hem så plingade det på dörren, och där stod Isabelle A och hennes syster som bor i grannhuset. Dom ville komma förbi och bjuda på en cupcake som dom just bakat:P Så himla gulligt! Att man blir glad av sånt!



15/11

Tankarna spinner på för fullt om utlandet! Jag är såå himla avundsjuk på dom som ska fara.. *suck*, typ fyra pers på jobbet som ska, Sara och James, och andra bekanta.. nåja får väl vänja mig med de här bara eller alternativt åka själv. Tanken har faktiskt slagit mig, de kanske inte är så dumt iaf:)

Imorn blir de iaf crossfit på förmiddagen, fika med Malin och Alfred på stan och sen tänkte jag träffa Verran lite. Riktigt bra fredag kan jag känna!:) å för övrigt.. Jävligt nyktert!



11/11

Omg.. Ångest över helgen.. Jo så är det. Ja ni vet ju redan så. Kollar för tillfället "Hellenius Hörna" och funderar om man kanske ska äta sig en ordentlig middag efter ett riktigt skönt bodypump pass. Fast orken finns tyvärr väldigt långt bort.. Så imorgon blir de vila från träning.

Så blöö! Är ganska små less på de mesta nu och vill där med resa bort! Jag behöver sol och värme.. Fort!

Huvva nästan så man inte vill publicera ett sånt här inlägg men jag gör de iaf. Nu "Beck- advokaten"!



Afterwork

Efter en hel dags åter hämtande är man någorlunda människa igen.. Sov fasen till 17.. Ångest.. Fast jag hade kul så länge de varade och tackar gudarna för alla gulliga runt omkring mig som ser efter mig. Puss på er! Ni vet vem ni är;) öl på jobbet, bowling och mer öl, mat och mer öl, shots, drinkar och champagne.. Ja fy säger jag då bara! Inte en droppe till på länge känner jag nu!!

Kvällen har annars inte vart så pjokig. Är i byn och har fått mig mat, firat pappa på fars dag(i förskott), hälsat på farmor och bara "varit". Skönt!:) imorn blir de och spinna som en idiot, få ut allt skit som jag hällde i mig igår, hoppas bara man får plats(står som reserv om nån bokar av passet).



Helgen passerad

Slutligen har de blivit söndag och jag har spenderat hela dagen på stora-stadens gator. Ligger just nu på hotllrummet och funderar om man skulle ta sig ut en liten sväng för att handla något att käka till middag. Syskonen och mamma är nere på pizza hut och käkar medan pappa och jag som inte var så hungriga när dom gick ligger och kollar lite film. Planet går hemåt 2035 så vi åker väl mot Arlanda om två och en halv timme.

Går kvällen var riktigt trevlig med middag på "greken på hörnet" en grekisk restaurang på södern.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2862592/images/2012/pic_509690fbe087c3695de53c73.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2862592/images/2012/pic_509690fbe087c3695de53c73.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2862592/images/2012/pic_509690fbe087c3695de53c73.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2862592/images/2012/pic_509690fbe087c3695de53c73.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2862592/images/2012/pic_509690fbe087c3695de53c73.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2862592/images/2012/pic_509690fbe087c3695de53c73.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2862592/images/2012/pic_509690fbe087c3695de53c73.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2862592/images/2012/pic_509690fbe087c3695de53c73.jpg" class="image">



Shopping

Mera shopping idag! Har sprungit på stan från 10.00- 15.30 och fyndat lite smått. Idag blev det presenter till mamsen som fyller år på måndag, ett linne och en stickad tröja. Ja jag vet inte men jag hittar inte så mkt att handla i klädväg som jag tänkt mig. De är liksom det eller julklappar som jag skulle handla. Nu blir det ett varmt bad igen och klockan 1930 har vi bokat bord på en grekisk restaurang.



Fredag

Dags för ett bad på hotellrummet då rå:) första dagen är i princip gjord och jag, mamma och syster har vart och rännt på stan dagen lång;) så nu blir de lungt ett tag tills de är dags för middag:)
Dagens shopping blev dessvärre inte så mkt.. Hittade mig en stickad kofta på Gina och ett par örhängen som jag tyvärr måste gå tillbaka med..:/ nå ja bättre lycka imorn:))

Nu har jag inte tid mer;) kramar!



Dålig uppdatering.. :/

Då var de torsdag och helgen är här för min del. Sitter nu hos mamma och pappa och slökollar lite tv, kanske de är lika å gå å sova? Ska ju upp tidigt imorn för jag åker till Stockholm över helgen. Planet ska gå kring 7 på morgon. Har som dålig lust till å blogga men ska iaf försöka uppdatera lite under helgen:)



RSS 2.0