reseblogg

håller på skapa en reseblogg till resa, tror dock att min mor är mer taggad än mig på blogga men vem vet, det kan ju bli bra:)

kolla gärna www.nordstromsresor.blogg.se


allt har en mening...

"Var nyfiken på allt som kommer till dig i form av tankar, händelser och känslor. Lita på att allt har en mening."

Det säger spåkulan mig på facebook... som om jag inte tänker nog på de! skulle bara villja fråga vissa personer rakt ut vad dom tänker, men vågar inte.


Fredag och imorn sticker vi!:)

Är helt slut idag med, har verkligen vart en seg vecka inte för att den gått långsamt utan för att jag vill bara sova innan jag ens kommit mig hem. igår hanns de dock inte med nån vila utan fullt upp hela dagen, kom inte i sängen först halv ett kanske. det är då sent för mig. men men hade ju finbesök så inte gjorde de nåt:) gahh nä nu ska jag mysa för mig själv i egen soffa och säng innan de är två veckor tills nästa gång.

förresten.. bloggen ska jag verkligen försöka uppdatera under resan om jag hinner:)

Puss & Kram♥ / E



Usch vad man ska tänka!

Fasen ibland känner man verkligen att man hade velat kunna läsa tankar! Eller iaf förstå hur vissa tänker.. Sjukt frustrerande.. Tankarna snurrar runt men vet inte vad man ska göra åt det. Nä ska bli skönt att komma bort ett tag från verkligheten och koppla bort allt:) Facebook blir de nog ibland, så klart!!;)
Jag har förresten börjat packa och städa här hemma och julen är i princip bortplockad, skönt att ha de gjort när man är tillbaka:) för övrigt så har jag sovit bort kvällen från innan 18 till ca 20.30.. Hoppas jag lyckas somna snart för de är nog segt att kliva upp 05.30 även om man somnat i tid.
Gör ett försök till att sova nu men sköt om er!
Kram / E


Tisdag

hojja vad jag är slö när jag kommer hem från jobbet!! skäms på mig.. idag har jag då fasen inte gjort nåt! pappsen har vart här och satt upp lite belysning åt mig som ska vara vid spegeln, och vad har jag gjort.. jo typ kollat på.. måste satsa på att röja upp här hemma nu så man har fint när man kommér hem:)
hmm.. känner som att jag mpste hålla i mitt bloggande men de är verkligen hemskt när man inte har nåt kul att berätta för er, går liksom inte att bara tomskriva, eller jo men de är inte så kul för er att läsa..

men för er som är intresserade kan ni ju alltid kolla in dom ur läckra hotellen som jag ska bo på i thailand, dom heter "Anantara Si Kao resort & spa" och "Koh lanta Chada beach  resort &spa"

http://www.fritidsresor.se/resa/thailand/si-kao/blue-village-exotic-anantara-si-kao-resort-och-spa/bilder?season=vinter-11-12#page-scroll

http://www.fritidsresor.se/resa/thailand/koh-lanta/blue-village-exotic-chada-beach-resort-och-spa/bilder?season=vinter-11-12#page-scroll

se och njut!!
ska krypa till kojs nu! Kramar /E



Mellandagsrea!

Shoppat lite smått på rean, hittade mig en klänning och örhängen(dock var inte örhängerna på rean) Vad tycks?:)





Julhelgen

hallå!
jag har haft en kanon julhelg, fullspäckad helt klart. drar en snabb upprabling av vad som hänt:) Fredag blev det enligt traditionen uppsittarkväll med bingolotto och spelade lite spel med familjen och bara myste på med en massa go-saker såklart, julgodis, nygrilljerad julskinka, glögg och massa annat. julaftonsmorgon var vi hela familjen (utom mamsen som lyckats dra på sig nåt virus eller magsuka eller vad de då kan ha varit) till farmor för julfrukost. hon hade som vanligt dukat upp ett fantastiskt mysigt"bufébord" som fanns allt möjligt som hör julen till, och elden branni öppenspisen, så mysigt!

sen var vi hos mormor och morfar hela släkten på kvällen med massa mat och klappar:) ska inte göra de allt för långdraget utan lägger istället upp bilder så kan ni ju kolla:)

sen kom såklart juldagen och medförde party och utgång. förfest hos bella o på munkeberg och sen utgång på allstar, det vart verkligen en kanon kväll!! så nu blir de att fläska i sig chips och dipp och götta sig ner i soffan kanske blir en film eller bara tv:)

nå ja jobb och slit till fredag sen säger jag bara Thaithai!!:D

 

 

  
Farmors mysigafrukost                           

 
Socialbror som somnar på julaftonXD



Juliga klappar

Här är mina julkorgar som jag ska ge bort:) fina va?:P









Onsdag

hmm. de ekar verkligen tomt i min kyl nu, så de är väl bara att pallra sig iväg och fylla på lite grann från ica maxi.. jäkligt dåligt taimat till två dagar innan löning säger jag då bara, men äta bör man:) sitter dock jäkligt skönt i soffan och har funderingar på om man ska öppna en av ´choklad askarna som jag har fått igår av våra snälla montörer som vi anlitar till kamin- och skorstens montage. en hel säck fick jag:P

nå ja ska pallra mig iväg nu.. Kramar! / E

God Jul kan jag ju också säga om jag nu ska vara i god tid:)


Fika mys:)

Måndag igen, veckorna går verkligen med stormsteg! Jul snart sen är de bara vecka till thai! Längtar massor!:) äh där tog den blogg-inspirationen slut.. Hehe de var typ vad jag ville få sagt..;)
Nä men kan ju även nämna att jag haft en riktigt trevlig kväll med gamla barndomsvänner på friends ikväll. Skönt med en fika då då, den här årstiden(eller ja bara en latte för en fattig rackare som jag, sådär tre dgr innan löning), men den är så fantastiskt god på friends! Love it! Bästa jag druckit iaf:)
Äh hoppas att ni också haft en skön måndag! Kram / E


Härliga söndag!

...trodde jag aldrig skulle säga det men kanske beror på att de är mindre än en vecka till julafton och jag har införskaffat alla klappar klart, så nu kan man andas ut! och framför allt pyssla på med de man faktiskt köpt och göra fina paket av dom, och jag har även kommit på en lysande idé(eller mamma gav mig en smart idé,, hehe de är väl bäst att inte ta åt sig hela äran själv). Den idén består iaf av att jag ska göra några fina och smarriga julkorgar till sånna kära familjemedlemmar som aldrig önskar sig något eller som är omöjliga att köpa åt tex. farmor, mormor och morfar. så jag har vart och inhandlat lite godis, olika typer av choklad, skumtomtar, massa goda fukter och lite smått och gott!:) så himla kul att både ge och få:)





förkylning?

oj så trött.. har kollat två filmer ikväll så nu svider ögonen. Verran har också vart här ikväll och vi hr bara mys på och käkat lite räkmackor och surrat på som vanligt, riktigt mys! skönt att även den här helgen blev lugn. känner mig som lite har förkyld, har liksom lock för öronen, trött och är täpp i näsan, jobbigt. ska ta sovmorgon imorn och sen bär det av att köpa julklappar.. börjar känna stressen nu.

nå ja sängen väntar nu. Go natt alla söta! Kram / E


Lördag

Nu var de nån dag sen jag skrev, men har vart så himla trött efter jobbet i veckan, sen har jag haft fullt upp med denna röriga lägenhet, har ju liksom inte vart så mycke förvaring här tills jag äntligen fått in lite hyllor i garderoben. men nu så:) såkulle dock behöva göra ett ryck med damsugarn och skura igenom hela läggan.  lär dock inte bli ikväll, den orken finns då inte nu iaf. kvällen kommer troligen tillbringas i min älskade soffa med ett glas vitt och en räktoast, Underbart!

Även gårkvällen vart lugn(eller ja, ingen utgång), direkt efter jobbet drog jag snabbt hem och tryckte i mig lite middag, sen till stan och möta upp Madde och Verran för att ta en fika och surra lite innan det var ´dags att kolla på Magnus Betnér på kulturens.. Vart riktigt kul och trevlig kväll måste jag säga, och betnér är verkligen SÅ bra!:)

Kanske uppdaterar lite mer ikväll om inspirationen är på topp, annars får ni ha de gött! Kram / E


förresten Julafton om 1 vecka!


En lugn kväll

Hallå!... eller Glad lucia kanske man säger! är helt slut även idag.. och de är bara tisdag än, dagarna känns som att dom går sakta fast tiden ändå springer iväg.. skumt.

Sitter för tillfället halv-sovande i soffan under en mysig filt med adventsljusen tända och kollar lite taxfree inför resan. de är ju nämligen bara 19 dagar kvar nu! så himla skönt ska det bli! Värme och sol, love it!!
Har egentligen inte så mkt att skriva om, men önskar er iaf också en underbart skön Lucia kväll!

Kram♥ / E



Snart snart klart!!

Go kväll! är helt slut nu, har ägnat hela kvällen åt att montera skåpar och fixad vidare i min garderob. och det är inte mycket kvar nu! det är bara belysning, spelgar, krams pch dörrarna. så lär bli att få allt klart imorn om pappsen kan hjälpa mig med att dra om elen till annan belysning. Åh blir så himla fint!!

lägger upp en liten bild så ni kan tjuvkika;)








Vi köpte lussekatter av Carola igår innan hela drösen åkte hem till mig och monterade en massa:) som jag längtat!!

Nu ska jag krypa till kojs, Kram / E


tredje advent

go mogon, sitter nu här i brändön hos mamma och pappa framför brasan med tända adventsljus medan fåglarna utanför fönstret smaskar i sig fågelfröna. det känns verkligen nu som att julen närmar sig med stormsteg! himla mys:) snart bär det desutom av för sesongens första skotertur:D har egentligen inte så mkt att skriva men tänkte dela med mig av min morgon i form av bilder, hoppas ni får en fin tredje advent! kramar / E

ps.. ikväll blir de julmys hos sussi!:P längtar!!

 

 

 



Lördag

Lördag kväll igen!:) sitter i byn hemma hos mamma och pappa, har käkat trerätters middag med vitt vin och en baileys till kaffet:) så nu sitter jag och halvt kollar på nån film som går på tv.
Dagen har vart rätt bra i övrigt har jobbat 10-14 sen blev de stan med Verran och jag hittade ett gäng julklappar som jag klurat på länge vad de ska vara, men nu så:) jäklar vad mycket snö de har kommit! jag höll på bli togik när jag gick från bussen idag.. ramlade sju gånger med alla påsar, mötte dessutom folk hela vägen så dom måste ha skrattat åt mig.. nå ja då fick dom nått kul iaf:P


bilder

de här är nu inte klart men ni får en liten smygtitt på vad jag fick hjälp med i torsdags:)

 


Snö snö åter snö:)

 



Torsdag

Hallå! fått höra att jag måste hålla-i mitt bloggande, är ju nån dag sen nu ju.. har visserligen haft massor jag kunnat skriva om men inte vågat publicera. men tänkte att nu kan ju få höra hur den här dagen har vart. upp och ner skulle jag vilja säga. en låång dag på jobbet idag eller vad ska man säga, den har inte vart längre än nån annan men de kändes så. sen åkte jag från jobbet strax efter 16, hann inte längre än till landstingshuet då blien bara la av.. eller den varvade bara när jag gasade, så jag trodde ju såklart att växeln hade åkt ur. men icket! jag kunde inte göra mycket alls. så fick tillslut tag i nån som kunde bogsera mig. och fick då skjuts till happy homes där jag hämtade ut min finfina tapet. har nämligen fått hjälp att få upp den på väggen nu, bara en våd till kvar. de tacka jag Patrik för:D blir super fint!

nå ja blir ju såklart att åka buss-helvetet imorn, så ska väl ta mig mot sängen nu innan jg somnar sittande.
 Kram på er! / E


En ledig måndag

go afton! tänkte göra ett snabbt inlägg innan jag kryper ner under täcket. blev som dom flesta säkert redan förstått ikea idag. handlade egentligen inte så himla mycket men blev ändå skitdyrt! nu är de då till att leva på vatten och nudlar fram till löning.. har som inte heller köpt en endaste julklapp:/ hatar dehär, julklappar är bara jobbigt, så himla svårt också. fast väl på julafton brukar man dock inte tänka så;)

har förövrigt nu en hemsk lähenhet som inte går att vara i pga alla jäkla lådor.. skulle börja montera ihop ett skåp men hann riva ut alla grejer ur kartongen när jag insåg att jag faktiskt inte har nån jäkla skruvmejsel.. hur bra låter det när man jobbar på ett byggvaruhus hehe;) men däremot har jag målat klart väggarna nu så nu väntar jag bara på att nåt gullig person som kan köra med släp kan föra bort dom gamla garderoberna på kronan, för nu står det fem garderober plus en bokhylla huller om buller på en yta som är 6m2. man får typ dra in magen när man ska rymmas och måla där inne.. pappsen lovade hjälpa mig men inte först tidigast fredag.

äh de var allt för nu
Kram!

lite bilder bara





Söndag

Hallå!

Den här dagen kan man verkligen säga ha vart i lugnets tecken.. har mest vart här hemma plockat i diverse grejer som skulle flyttas ur gamla garderoberna och in i vardasrummet som just nu inte är det finaste. för imorn ska det gamla ut och det nya skall handlas!:D Ikea blir det! tog nämligen chansen nu när pappsen ska till happis imorn och jobba, för jag törs ju inte köra släp så långt själv, passar ju bra med lyfthjälp också:) sen så gick det ju bra eftersom att jag bara böt så jag är ledig imorn istället för nästa fredag:)

Annars har jag även lagt på ett litet kol med mitt tennarmbands arbete och gjort ett armband helt klart i-ett-kör! det var rosa och jag blev supernöjd måste jag erkänna. så nu kan jag leverera iväg två barnarmband till Mattias på jobbet som ska ge dom till sina barn i julklapp:)
så här ser dom ut



sen annars ikväll har jag vart och fikat med Verran, Amanda K, Isabelle A och Angelica på Friends, himla mys det var där:) I like:P

allt för idag tror jag nog.. Ha det gött! Kramar♥ / E 


arbetssam:)

Åh, nu börjar dagen lida mot sitt slut och jag känner mig kanska slut kanjag erkänna. har travat på rätt bra idag måste jag säga. uppstigning 11, härligt! då bar det av mot storheden stan och massa ärenden och har nämligen vart och beställt tapeter till min fina garderob.det blev en tapet som hade rosa och lite guldiga stipes:) sen har jag vart här hemma och knegat på med hjälp av verran:) tack så mycket än en gång! har spacklat ytterligare litegrann, slipat och målat taket klart. om jag har tur kan jag ta väggarna imorn om det nu inte blir en tripp till Ikea, men jag tänker inte åka själv, jag har nämligen ingen shopping kompis än så länge. Men den ssom lever får se! vill bara få bort detta hemska slipdamm omgående, de fastnar överallt:/


tror att det är denna tapet, googlade och den är då iaf väldigt lik:)









nå ja, funderar på dra mig mot bädden strax.. ha det gött!

Kram♥ / E 


Projekt på g!

åh har en himla massa idéer nu på saker jag vill göra! har köpt lite blandade ramar som jag ska göra fina tavlor av, så efter jobbet var jag på tyg-jakt! hittade dock inte för att jag missade att alla jäkla butiker stänger ju 18.. man blir!! trodde dom hade öppet till 19 iaf, så hann bara in på marimekko en sväng och åhléns, utan några större fynd. gör ett nytt försök imorn:P

Annars har kvällen gått åt till att städa mina garderober och funder om och hur man skulle få till nån skjutdörrsvariant eller "walk in closet", har faktiskt några liter färg på hyllan att kladda dit.. ser som förjävligt ut nu! men nu ska jag bara se till att få nån snäll rackare att hjälpa mig med detta. försöker flirta med pappsen, men får se hur de slutar.. Det skulle bli så himla bra för jag hatar dom där jäkla dörrarna, det är ju liksom nog trångt som det är. sen skulle jag gärna lägga nåt snyggt golv där också men då drar det iväg med pengar:/  jaja jag får se hur mycket jag gör:)

PAX Garderob med skjutdörrar, vit, Lyngdal glas Bredd: 150.0 cm Djup: 65.5 cm Höjd: 236.4 cm
tänker mig nåt i den stilen, eller det är svårt.. finns så himla mycke fint!:)


RSS 2.0