vad ska man göra?

hajhaj.. fasen vad jag är trött och seg och har vart det hela dagen känns det som, de har vart på himla dött idag på jobbet, ingen höjdare om ni frågar mig. och nu sitter jag här och funderar vad jag ska göra av denna kvällen, skulle som vilja baka fler peppisar, eller lussekissar nu när det inte blev som planerat med ett besök på ny-fiket i stan med sara och isa. eller om man helt enkelt ska slöa bort kvällen,, kanske en powernap. får vad jag känner för, borde ju som dra igång med ett nytt armband för jag har två ogjorda som ska vara klar innan jul:/

blir nog bra vilket som, men de var allt för nu!

Kram / E



nytt armband:)

hojja man blir ju mörkrädd när man kollar statistiken på besökande när man länkat bloggen till facebook..:/

nå ja har gjort ett nytt armband, detta ska martinas mamma ha:)



Tisdag

Hallå gott folk!
sitter på fetröven i soffan här hemma och ha de rätt så gott:) har just sett "112 på liv och död" och druckit en kopp te. annars har jag efter jobbet vart och hälsat på mina mor-föräldrar och käkat lite palt till middag, mycket gott! fasen vad jag har klarat mig från att kocka i veckan, igår käkade jag hos mor och far, till lunch idag frågade verran om jag ville käka på stan med henne, riktigt gott och trevligt med exotic-mat och till middag idag blev det som sagt palt.

Annars har jag vart sugen på baka lussekissar i veckan men får verkligen inte fingrarna ur till att göra det. nå ja det är ju bara första advent som passerat, så är ju inte jul än ju:) dock så vet jag att dom kommer bli sjukt fula och ojämna i storleken, så blir nog inte så mkt att hurra för. huvudsaken är ju faktiskt att dom smakar gott!:P

vad händer annars då.. typ inget skulle jag vilja säga, eller jag vet inte:) haha
 nåja , ha det gött alla fina!!

Puss & Kram♥ / E


En aning bättre

Hallå! här har ni en destå piggare tjej än sist jag skrev!:) har vart på ett så kallat "inredningsparty" i brändön hos Sara Jonssons mamma, spännande måste jag säga.. har aldrig vart på nåt liknande. mamma hade ju sånna där tupperwear-partyn när jag var liten, men det minns man ju inte så mycket av. nå ja, jag hittade mig en sak där som jag beställde, men jag har inte än bestämt om jag ska ha det själv eller och det ska bli en julklapp så ni får tyvär inte veta vad det är:P

annars har jag bara degat idag, käkat upp typ en halv brieost.. så jäkla gott! inte så nyttigt kanske, men säg till den gången jag är nyttig XD
Imorgon är det måndag hoppas på en bra vecka med goda nyheter;)
Sköt om er och ha det gött!

Kram♥ / E



En seg dag

go morgon eller go dag!
för mig är de då morgon än.. trots att det inte blev extremt sent igår så har jag sovit och degat tills typ 13. gårkvällen känns kan jag ju säga, fattar inte att man inte inser att man inte ska heva i sig dom där jävla shottarna. nå ja jag hade kul igår iaf och allt var bra:) Jag hade så gärna velat ha en bra film att kolla nu.. men icket! usch jag längtar typ till måndag!

idag är det ju förresten 1:a advent så jag har just nu tänt det första ljuset, så himla mys!



skön kväll

gokväll!
sitter här hemma och myser under en filt i min soffa, har kollat lite idol och tagit det riktigt lugnt. faktiskt så har jag inte alls vart så himla rastlös som jag jämt är här hemma om kvällarna,fantastiskt! men det är just ensamheten som är de jobbiga tror jag, jag behöver liksom liv och rörelse kring mig. konstgt dock att man inte vänjer sig efter att ha vart singel drygt ett halvår. 

nå ja, surrade just med mammsen om att jag ska göra lite jul här hos mig, och måste köpa lite nytt krams som stjärnor´och ljusstakar, så jag ska få lite smakråd av henne imorn då vi ska handla lite sånt och pynta tillsammans:) hon kan som de där:) sen finns de en annan brud som verkligen är himla duktig på inredning är Emma O, måste säga att hon gör jämt så fint när hon gör om. kolla hennes blogg så får ni se hur juligt och fint det är hemma hos henne och niklas:) jag är avis!:)

gahh jag somnar! blir en tidig fredagkväll känner jag.. för imorn ska jag ut och härja:)

bakade igår.. här är bilder:)






Ha det bäst! Kramar / E


Måndag

Åhh vad jag är less på mig själv när jag ska vara så himla feg och nervös av mig! Att det finns nåt jag går och tänker på att jag ska göra eller få ur mig, men att jag inte kan för att jag blir så himla nervig! Ibland kan jag ju för fasen skaka som ett asplöv och inte få nå vettigt ur mig.. Fast jag så gärna vill!
Nå ja ny vecka nya möjligheter! Spåkulan på fb påstod ju att det skulle bli en bra vecka:)


Halv åtta hos mig!

Go kväll!
Bloggar som vanligt via telen, så de går rätt segt men de får duga:) kvällen gick bra trotts allt och alla verkade mätta och belåtna, fast man vet aldrig:) nå ja jag är då nöjd, för bättre kan jag inte. Skulle dock ha fotat lite som sagt men jag glömde, men om jag flirtar lite med isa kanske jag kan få en bild så ni som inte var här får se vad jag bjöd på. Är iaf ledig imorn det är förstås därför jag orkar vara vaken såhär dags, men de börjar svida i ögonen kan jag meddela. Tror att morgondagen kan bjuda på en tripp till öppningen av media markt om jag har lite att göra vilket jag lär ha:) men den som lever får se:) äh nu är det färdig bloggar för ikväll!:)
Ha de gott! Kram /E


Söndag

hoff.. känner mig lite små nervös över kvällens middag, ska nämligen ha några brudar här halv åtta hos mig och jag ska bjuda på tre-rätters. så hoppas detta nu går vägen, dom andra har vart så himla kreativa på deras kvällar och provat på nåt som dom aldrig gjort förrut vilket jag aldrig skulle våga!:) men har iaf gjort efterrätten så den är klar.. ett moment mindre:) synd bara att alla inte kunde komma, menmen de är inte lätt att pricka in alla.

nåja, jag ska ta en dusch innan jag förbereder förrätten lite. ska försöka komma ihåg att fota under kvällen så ska ni få se lite bilder:) Ha de bäst! Kram / E


oj då

glömde en bild:)

bordet med stolarna.. äntligen:)



lite bilder från dom senaste dagarna:)


Amanda och jag i lördags:)

Bakade årets första pepparkakor


ja, vad ska man säga.. jag brukar ha rätt tråkigt emellan åt.


Ett nytt barn-armband som skulle bli ett vuxen men misslyckades. sånt händer.


Måndag 14/11

Åter igen ett natt-inlägg, som typiskt att man kommer på att blogga när man ska sova.. Det är typ som när man gick skola, jag fick som bäst inspiration att plugga när jag skulle sova. Tror det kan bero lite på att jag är för trött för att bry mig om vad som händer runt omkring mig och koncentrerar mig då på en sak istället för allt annat:)
Nå ja har iaf ikväll vart en sväng till stan och fikat med gänget:) åh vad glad man blir när man träffar dom:) de är aldrig en tråkig stund med dom! Kul med de initiativet Martina!:) dock så känns det nu och direkt efteråt att jag inte skulle ha tagit nå fika, hade vart bättre med bara en kaffe, blev så himla mäktigt att jag nästan mådde illa efteråt. Nå ja, imorgon kommer jag dessutom gå-bort den där kladdkakan för mamma snor min bil imorn från jobbet, så ska gå hem... De är ingen kort bit att gå för er som inte redan vet det. Så är det med det! Tänkte förresten lägga upp nå bilder från helgen som varit men de är inte så säkert att jag lyckas. Nä det gjorde jag inte heller... Får bli en annan gång:)
Ha det gott! / E


ingen rubrik:)


gahh vad seg man blir av dehär vädret. skulle kunna ta en powernap tror jag, men de ska jag inte. har vart på stan idag med verran och har såklart hittat massor men inte allt som behövdes, skor saknades, jag har nämligen vart i stort behov av nya jenas och skor, känns som att jag använder kläderna tills det bara är trasor kvar av dom men nu jäklar har jag två nya jeans, två nya t-shirtar och en packe med sockar.. väl behövt!
så ikväll blir det att åka till byn och även sova där, de är inte varje dag inte.

på tal om inget alls så kan jag tillägga att jag har en icke trevligt träningsvärk sen jag var ute och kutade för två dgr sen.. inte kul.


En början iaf

Hm ligger som vanligt i sängen och bloggar via telefonen, känner mig rätt glad, alldelens för pigg och rätt duktig. Hör och häpna nu.. Jag har var ute och joggat björx-rundan ikväll. Äntligen tog jag första steget med en viss peppning:) var galet trött när jag kom hem fram jobbet så somna till 2030 eller vad den då var. Vilket såklart inte var nån höjdare nu när man ska sova och upp tidigt:)
Jahapp, jag har inte så mkt att skriva känner jag, eller jo har massor som jag skulle vilja säga eller skriva men tyvärr känns de inte så passande att skriva här.  Nå ja kanske borde ta kväll nu! Kram / E


Söndag!

Alltså allvarligt! Varför sover inte jag nu? Borde vara trött ju, hatar att man har så mycke tankar precis när man ska sova. Har förresten var och käkat och umgåtts med Amanda, Sara, Isa och Maja då de var Amandas tur att bjuda på middag. Vart himla gott måste jag säga.. Problemet är bara att man får prestations nojja nu för nästa gång är det jag som står på tur. Har försökt fundra superlänge på vad jag ska göra och nu börjar jag få lite tankar om vad man ska göra:) det är just 3-rätters som är svårt eller förrätten skulle jag vilja säga.
Hm förresten så har jag nu bestämt att jag ska köpa ett halvårskort på stil, skulle behöva röra på fet-arslet! Så till veckan tänkte jag komma till skott:) har ett hopp om att få med mig nån när man tränar men borde ju gå med tanke på att de är många kompisar som tränar där:) sen måste jag tvinga verran att också köpa kort, visst Veronica?;)
Gjort klart ett till armband idag, det är svart med en vanlig tre-fläta med tre i varje, om ni nu fattar min förklaring, kanske inte.. Lägger upp bild imorn:)
Är lite tröttare nu så får göra ett nytt försök till sömn!
Kram / E


helgen med bilder

hejhej ids inte skriva så mkt nu men lägger upp några bilder som får symbolisera helgen


mammsen har fyllt år och fick detta av mig:)


fredag blev det en lugn kväll med idol, film och karra:)


hehe lördag inflyttnings fest hos annika med sagotema, avslutades på allstar, som tur var då med normala kläder!:)



Tripp till Piteå

Helt slut! det är jobbigt att vara ledig, hehe. är helt tom i skallen har ont i nacken och vill bara lägga mig ner och mysa i min stora soffa. tänk om man hade nån som kunde massera dom stackars axlarna och nacken, hade vart helt underbart! nåja de är då egentligen inge synd om mig, de är ju självförvållat:)
haha kul att min inspiration till att skriva dog ut efter två meningar som bara bestod av gnäll, hm, jag bloggar bättre en annan dag. kan ju avsluta med att säga att jag är nöjd med dagens fynd:)

Kram / E


Tisdag

Hejhej!
Ligger just nu i sängen och borde sova men de snurrar en del tankar i mitt huvud just nu så tänkte att jag kanske hinner bli lite trött när dehär inlägget är klart, bloggar nämligen genom mobilen så går inte så fort heller. Har vart en sväng till min mormor och morfar idag och fått mig lite middag i form av hemgjord pizza:) mums!
Så blev där typ halva kvällen sen har jag knåpat på med ett till armband som blev klart idag, åter igen ett rosa:) hade tänkt lägga upp en bild på det men mobben ville inte de ikväll så ni får överleva:) har kommit fram till vad jag ska vara på lördag hos Annika vilket blir en tjuv eller rättare sagt en från björnligan:D ska bli så himla kul längtar!!
Nu är det förresten bara imorgon jag jobbar heldag innan helgen! Nice, nice!!
Nä nu somnar jag snart.. Men kommer bild imorn om jag nu kommer ihåg;)
Puss & kram /E


RSS 2.0