Fyndat lite av varje:)

Har fyndat en hel del på både stan och arcus, sen blev de grillat till middag med Emma och Martina. Mmmm. Bilderna får tala för sig själv:)



Lördag

Wohoo! Helg igen! Veckorna går verkligen fort. Vad som inte går så fort över är då denna förkylning.. Längtar verkligen efter att få spinna!

Orkar inte göra detta så långt men har iaf haft en kanon start på helgen med Emma och Martina, och mer äventyr blir de med dom idag! Nu är jag iaf på arcus loppmarknad med min mor och har redan fyndat två saker!:)



Inte kry

Jajemen håll i er nu för nu börjar gnäll-fia berätta om hur synd de är om henne. Har alltså klarat även denna arbetsdag med över tid. Dock inte lika effektiv som måndag. Jag är nog minsann inte den mest krya idag (inte igår heller för den delen). Hostar, snorar, fryser och har ont i halsen.. Stackars mig;) innebär få alltså ingen cykling till jobbet och träningen får vänta.

Mer då? Jo jag har fortfarande inte fått tillbaka inspirationen för min matlagning. De känns verkligen tungt att ställa sig vid spisen efter jobbet. Men tänkte att jag kan ju liksom inte bara babbla på med massa tråkigheter som tynger mig osv, så kan ju berätta att just nu känns de himla kul med jobb. Jobbar övertid jämt, anledningen är naturligtvis för att de finns hur mycket som helst att stå i men också för att de är kul! Imorgon väntar dessutom en extra bra dag för Emma jobbar en extra dag hos oss då plus att Lenita(gammal kollega) kommer tillbaka och jobbar hos oss:) slipper man stressa ihjäl sig för att allt inte hinns!

Längtar sjukt mkt till Valborg nu, är så himla sugen på grillat och ska bli himla kul att träffa allihopen:)



Hepp hepp

Tog mig till träningen även idag trotts att jag börjar känna mig hängig, trött och har ont i halsen lite lätt. Vet inte om denna träning blev bättre eller sämre för min kropp, men jag laddar iaf om med c-vitaminer och hoppas på de bästa. Åt just en riktigt god fruktsallad med banan, kiwi, apelsin och passionsfrukt, med en liten klick kesella till det. Hoppas de hjälper mig på traven att hålla mig friskare. Så himla typiskt när man väl kommer igång med träningen att en förkylning smyger sig på.

Nå ja, in i duschen och sen sängen. Uppstigning 0530 imorn. Hepphepp!!



Inge vidare

Helt slut är man nu! Spinningen gick inge vidare, de var tungt som attans men de är väl för den onyttiga helg som varit kanske. Kinamat, cola, ostbågar och så maxmat.. Illa! Nå ja nu blir de mackisar till middag och duschen väntar. :)

Förresten vet ni vad man ser när man öppnar frysen, Jo en Ben & Jerry:s glass. De hade vart nåt ikväll, men icket! Den får ligga till sig!;)



Lite nytt

Har vart en sväng iväg med Emma på lite sportbutiker och kollat träningskläder och spinningskor. Jag tror de blir att köpa ett par inom kort, men köpte mig idag iaf två par träningslinnen. Gult och rosa, snyggt och enkelt. Så ikväll blir de att inviga dom på spinningen.

Annars har helgen vart bra, fast inte som de inte blev som planerat. Men men.



Lördag

Hurtbulle- morgon haha, jag har vart på morgonspinning idag. Rätt så skönt kan jag erkänna fast de hade vart fint att sova ut också. Men men fick dessutom gjort ett ärende till jobbet som jag fick panik över igår efter jag kommit hem. Så typiskt att komma på sig själv klockan 18 på kvällen vad man glömt, och de var en deadline på senast fredag.. Less. Men men tur att man har fina kollegor som hjälper till när man klantar sig..

Nå ja annars fortsätter jag på min hälso- helg med att köpa cola och ostbågar. Snacka om gott de ska bli, kanske blir att dricka lite öl ikväll också med Emma, Martina och ja.. Vet inte vilka vi blir men vore då nice iaf:)

Annars är jag ganska trött efter en hård arbetsvecka. Så imorn ska jag SOVA! He ska bli skönt!



Jag är räddad

Jajamen, nån som ställer upp de är då minsann min mormor. Hon hade idag gjort massa mat åt mig som är inne på denna hemska idetorka.. En hel Konsum påse med färdiglagade maträtter kom jag hem med efter jobbet!:) dessutom fick jag dagens middag serverad i mitt eget hem. Mamma, syster och bror var här när jag kom hem och hade maten klar, riktigt lyx!:) så passade på att ta vara på att mammsen var här så hon fick lov att färga håret på mig.

Har även snackat med Verran ikväll. Bruden verkar du inte må särskiljt dåligt där hon är nu, sol och värme.. Och vi har vinter..*suck*, inte alls avis Nä då!

Nä nu ska fröken sova puss och kram!



Inte lätt

   

Dessa fina bikinisar hittde jag på hm, riktigt fina och fler fina finns det, så ska minsann köpa nån av dom inom snar framtid.. beslutsånges såklart.. så kanske slutar med att man måste åka och testa på stan:)


Jävla matlagning

Låt mig snälla slippa laga mat! Jag är så less! Kan inte mamma vara här och kocka... Jag har inga idéer ni måste hjälpa mig.. Jag är spyless på stå vid spisen efter man kommit hem från jobbet!



Måndag dårå

Helloo! en inte så pigg tjej har landat i soffan just efter en hård arbetsdag, och efter att ha haft finbesök av mormor och morfar. De är som fint att mormor inte kan låta bli att städa hela köket när hon kommer hit så nu är mitt kök skinande rent och disken diskad, spis och bänkarna putsade så hälften vore nog:P Dom är som snälla dom♥

Sen måste jag bara skriva ett litet meddelande till Emma här. - Lugn bruden! Man kan inte allt första dagen, du gjorde de bra och jag vet att du kan!♥ hejjahejja!! Hoppas du får stanna i sommar!


Inget

Kände bara att jag ville lägga upp denna otroligt "läskade" bild som verran tog förra helgen. Riktigt fin!:) höhö jag och mina jäkla chips.. Men men;)



Ego-Söndag

Detta blev en riktig ego-dag, sova ut, träna, ta hand om mig själv med lite ansiktspeeling, ögonbynsfärgning, nagelmålning och mys vid tvn. En perfekt uppladdning för ny arbetsvecka. puss och kram, I feel good!



Söndag, som bortblåst!

Helt sinnes, jag sov till 13.30 idag! De kan jag säga händer inte ofta! Riktigt skönt kan jag dock tillägga:) så denna dag blev de inte mycke gjort har precis gjort mig klar för 60min spinning och om motivation finns så kanske lite gym på det!

Snart måndag igen vilket innebär att Bygma får en ny medarbetare (sommar) Emma börjar med oss! Fasen vad kul de ska bli, tror både hon och jag är taggade till tusen!!:D



Duktig syster, tacktack!:)



Då var de kört!

Jajamen, ressuget var tillbaka! Jag och pappa har pratat resor och nu bara MÅSTE jag iväg. Jag måste bara ha nån med mig.. Vem vill och kan?! Vill härja som en tok i sommar. Göteborg eller vad som helst en bit neråt i Sverige, London, Usa, Västindien haha jag vet inte men är öppen för spontana idéer i sommar. Är ledig vecka 29-31 säg bara till så drar vi!:)



Fredag

Är sällskapssjuk men ändå för slö för att göra nåt åt saken... Trött och slut efter en hård arbetsvecka.. Hoppas de blir nåt bra av denna fredag kväll(tvivlar dock på det).Puss!



Samesame!

Fortsätter även idag följa den goda trenden på träning efter jobbet och cykling till jobbet. Sen blev de även en övertidstimme idag på jobbet:) haha jag har då fasen inget kul att skriva om, men ni vet då iallafall vad jag har för mig:P

Hörs då! Puss & Kram



Hojja

Jajamen!! Duktiga jag! Har hojjat som en tok idag, cyklade farm- och tillbaka till jobbet idag och sen spinning på stil med Emma, fantastiskt!!:D

Ska hojja imorn med! Hejjahejja, staka ben, friskt humör och bra kondition de vore grejer det!



Annandagpåsk

Jahapp, de var den påsken det! Fort var de gjort! Men riktigt bra har den vart iaf:) perfekt blandning av att träffa familj och släkt och även träffa vänner och även lite festande:)

Har även sovit i stugan natten mot idag, käkat go middag hos farmor och prommat och köpt glass med verran:)

Lägger upp bilder från dagen så får dom tala för sig själv:)

Puss & Kram!



Wohoo! Party



Strandfynd

Har en jäkla massa strand fynd från alla mina utlandssemestrar jag vart på och nu börjar man vara less på se dom bara ligga och skräpa. Så har en tanke på att göra nåt fint av det:) googlade såklart och kom då på att de kanske blir nån typ av ljusstake av stora snäckorna( för att ställa värmeljus i) men sen har man ju fortfarande massa kvar så får se vad de blir. Provade lägga ut några kring en tavelram, men jag vet inte.. Nån som har nåt förslag så vore de kul å höra:)



Långfredagen

Påskhelgen är igång och jag har tillbringat skärtorsdagen i mormor och morfars stuga i Prästholm med nästan hela släkten, bara farmor och farfar som inte var med. Har vart riktigt avkopplande med skoteråkning, pimpling, bastubad och hur mycke mat som helst! :) som de brukar vara när mormor är i farten!<3 har vart så himla trött på eftermiddagen idag, somnade flera gånger i solen. Så skönt! Jag tror de kan vara att man verkligen slappnar av när man kommer iväg så där, verkligen bra:)

Så nu väntar sängen och laddar för nya dag med nya möjligheter:)



Söta cupcakes

Var bara tvungen att visa upp denna otroligt söta cupcake som Amanda och brorsans tjej Malin gjorde i helgen. Riktigt duktigt!!:)



Snart Påsk:)

Påsk-ledighet på gång! Har just vart och inhandlat massa karra och påskägg som jag tänkte överraska min bror och syster med imorn:) tänkte dessutom vara så generös att hämta lillasyster på skolan imorn så hon slipper vänta på bussen som inte går först efter en timme efter hon slutat.
Annars har kvällen bestått av firande av Veronica och hennes födelsedag. Så vart tårta och massa tjötande;)

Annars har jag då knegat på jobbet idag och blev dessutom en timma övertid "katching-katching!". Tänkte försöka knega på och jobba så mycket jag får här framöver.



Vårkänslor

Var bara tvungen att prova lite sommriga plagg nu när inspirationen och längtan efter sommar vår och värme är på topp. Framför allt har jag länge funderat på hur jag ska kunna nyttja min fina spetstopp som jag hittade i thai utan att de ska kännas för avklätt. Men tror ändå att de kan funka med en bandeu-bh under eller vad tror ni?

Har förresten tillbringat kvällen men verran och då kom de på tal om resor och vi kom fram till att en resa till London skulle inte alls sitta fel! Sen vill jag ta mig till USA inom kort också men har ingen reskompis dit, sen vore de ju alltid nice med lite sol, bad och värme men USA och London ligger högst upp på listan:)

Känner ni hur skönt de är/ska bli med vår?! De är ju fasen påsk nu sen rasslar de bara till tills isen är borta och då är de ju sommar!:) kommer bli en riktigt bra sommar känner jag, har fått klart att jag kommer ha semester när jag önskat, kommer ha dom bästa arbetskollegorna ever och ja kan göra lista enormt lång, så allt talar för en fin sommar!!:D



Gahh jag vill bli brun!!



1 april idag då

Åhh, helt slut i kroppen.. Har just kommit hem från stil efter 25min på bandet och sen gym. Tungt men skönt nu:) nu är de bara att ta sig ork att laga nån mat, är verkligen spy-less på laga mat! Har visserligen ätit lite hos mor och far men såklart är man hungrig efter träningen plus att matback måste ju ordnas.. Jaja blir nog mackisar och köttbullar eller liknande.



RSS 2.0