Träna!

Hejj hopp! Tränings suget är ett faktum och jag måste ta om köpa nytt kort! Senast jag jag tränade var fasen i Spanien då dom här bilderna togs. Så surt att tappa de "tempot" jag hade.. Men nu är de nya tag som gäller!:) mindre chirre och dirre och mer löpband och styrke!(å så spinning då) ;)

Förresten, nu är de ju sista dagen på 2012 och jag ser fram emot de nya året. Hoppas på ett toppen år med mycke glädje, lärdomar, kärlek och framför allt att de blir ett friskt år för både mig och nära och kära! Gott Nytt År!



Trött på att vara pigg

Nu är jag trött på vara nattuggla.. Min sömn har fått så galna tider. Jag är rastlös och vill sova:/



sista lediga vardagen

Då börjar de närma sig sitt slut på ledigheten och de ska bli kul å jobba igen. Var faktiskt in på jobbet en sväng idag och fixade lite, och ryckte även in och hjälpte några kunder, -Fasen vad jag gillar mitt jobb! (om man nu får lov och säga så). jag tycker man jämt ser de neggativa i de mesta, hur jobbigt och tråkigt allt är. Varför?.. säg det..

Har iaf just landat i sängen efter en kväll hos Verran och efter att ha kommit hem. Typ kl.22.00 fick jag en ide att laga lite älgkött och klyftpotatis till matlådor..(jag är som jag är) haha..
jaja då är de väl dags att hoppas på john blund kommer snart..


Mera shopping

Har även idag vart ute på stadens gator och rännt efter att ha vaknat till liv efter går kvällens dåligheter. Hittade lite smått och gott som en ny mössa, halsband, en ny topp från bikbok och uträttade lite andra ärenden. Idag har jag tillskillnad från igår haft sällskap av Lelle:) sen passade vi på att unna oss å äta lite Kina ;) så sjukt gott!! Synd bara att man aldrig orkar äta så mycket som man skulle vilja;)

Går-kvällen var ialla fall toppen! Det måste göras om!:D vet inte riktigt om man kan säga så mycket mer:)

Nå ja, sängen väntar! Kram / E



Finaste brorsonen!

Har haft brorsonen med oss i jul. Så himla mysigt! Gulle Alfred<3



REA

Yeyy nu har jag shoppat!:) var ett tag sen om man säger så:) köpte min en ny klocka, en kavaj, en mobilväska och en snod-sjal (eller vad de då heter):)

Så nu bär de av mot byn på en timma ungefär för lite mer julmat. Å sen ikväll blir de en sväng förbi olearys med verran:)



Konstigt infall

Vilket konstigt infall jag har fått just.. Är som sugen på friluftsliv med grillad korv, varm choklad och noll- gradig vinter:) kanske lite fiske ute på isen, eller varför inte fina sommarkvällar i skärgården;)



Tänk efter lite och var glad..

Tjoho nu är jag tillbaka igen!:)
Dock krävdes lite flirtningar från min kanske trognaste läsare Lenita:) jag har bara inte orkat blogga om "ingenting" som jag känt. Trotts de känns de iaf som att man hunnit med lite grann. Nu är de ju iaf 5 dagar till julafton och jag får julledigt efter imorgon. Känns fantastiskt trevligt!:) dock har jag inte så stora planer för min lediga tid vilket jag bör ha för att inte bli uttråkad;) hehe men nu har ju faktiskt många hemvändare kommit hem för julen och Emma är tillbaka från sin "semester/tripp" till Martina i Jönköping. Så på lördag ska jag träffa Annika och Emma. Sen blir de nog att umgås med Lelle nån dag, och ja Sandra vill jag ju träffa, älskade Alfred.. Ja de är ganska mkt jag ska hinna med märker jag;) hihi kul iaf!!

Plötsligt slås jag nu av tanken.. - fasen vad jag trivs med de mesta! Life is good!!:D det finns självklart hur mycke som helst som man vill ha mer av, men man stannar allt för sällan upp och känner sig glad över de fina man har. Fast drömma ska man alltid!

Puss / E



Mycke händer

Jobbet har vart i fokus även idag. De har vart och är en bedrövlig stämning på jobbet eftersom två personer väntat uppsägning.. Jag har oroat mig och har gått och hoppats på att få stanna. Tack och lov klarade jag mig även denna gång! Trotts att jag är den som sist anställts, och är överlägset yngst. De känns så klart helt fantastiskt! Så nu är de bara å ösa på här framöver:) som sagt, jag gillar verkligen mitt jobb:)

På tal om lite annat då rå. Jag har börjat handla lite av årets julklappar. Var en sväng med Emma på storheden ikväll där jag fann lite smått. Hon tvingade mig även att köpa en tomte att ha här hemma för att höja julstämningen. Kan faktiskt behövas.. Så jag var inte allt för svårövertalad;)



En toppen kväll på en botten dag

Precis så känns det! Arbetsdagen idag har gått segare än segast, fattar inte varför!?
Måste bara säga det.. Jag gillar verkligen mitt jobb! Visst det finns upp och ner gångar med allt, men man ska kunna gå till jobbet och känna att det känns kul!:) fina kollegor och ja, tydligen lite av varje vad som krävs!:) hejjaheja! Hoppas känslan får leva kvar och sprida känslan:)



Oj så tiden går

Helgen springer förbi så man hinner inte ens uppdatera nåt här. Har vart igång hela långa helgen. Fredag fick jag träffa Emma, Martina och Elin för lite mys och middag här hos mig. Vi såg x-faktor och bara umgicks:) sen vart de lördag och jag hängde med Isabelle A och Veronica och några fler dagen lång, avslutade med middag på Pizzerian på björx. Å ja söndagen bara försvann.. Är lite små- sugen på ta mig iväg och få lite färg i solariumet eller nåt.

Annars har jag haft besök av mamma och lillebror som ätit och fikat lussebulle och latte. De gav faktiskt lite julkänsla:)



RSS 2.0