Snabbinlägg

Hello, de blir ett snabbinlägg bara för att ni ska se att jag lever;) har har fullfart på vardagen, jobb, och mera jobb på fritiden, umgås med goa människor, äta och sova;) de mesta känns faktiskt riktigt bra! Har som inget å klaga på:P eller ja.. Tiden hade ju gärna fått vara mer är 24timmar/ dygn. Fullspäckad vecka, jobb och träning imorn och lite andra nyttigheter, onsdag barnvakt och jobb, torsdag jobb och träning, fredag jobb+ afterwork! Å lördag bakis då rå(om de infinner sig en lindrigare sådan tänkte jag ta mig ut till stugan och lägga golv). Söndag blir de å träffa nå brudar för middags dejt:))

Nå ja Hepphepp! Time to sleep:)De var den helgen..:)

En bra helg har passerat, lugnt och stillsamt:) fredag blev de pizza från Toscana hemma hos Verran med henne och Isabelle:) ja, jag vet inte riktigt vad jag har gjort men även denna helg försvann snabbt som attans. Nu är de redan snart tisdag och jag har kommit igång med träningen å mer blir de imorn!:) heja mig!;)

Annars är de faktiskt lite bus som hägrar för mig. Jag är så himla sugen på dra ihop after work eller liknande med mina goa kollegor typ på fredag, å kanske att man får med sig fin-bruttorna som jag hade med mig i sommar?;) inte så välplanerat men de skulle va kul:PSkönt att va tillbaka!

Känns riktigt bra att vara tillbaka på jobbet efter två veckor. Dock har de vart lite annorlunda arbetsdag idag, inventering.. Vilket innebar uppstigning halv 6 för att vara på jobbet just innan 7 och jobbade till 17.30. Så känner mig lite mör nu när man är "ovan" att jobba;) Dock hade man ju med sig bästaste Emma med som hjälpte till å räkna, inte dåligt:)

Nu har jag landat i sängen med en kopp te med ost mackor å ska kolla lite mission impossible innan de är dags att ladda om:)RSS 2.0