Tisdag

Hello alla fina!

Ligger och myser för mig själv i egen säng under täcket efter en varm dusch. Kör några tvättmaskiner och gör annars så lite som möjligt, tänkte göra tennarmbandet där som jag surrade om i söndags men än har de inte hänt mycket;) de är verkligen underbart att bara ligga och inte göra nåt utan bara känna kroppens tyngd när den slappnar av, inte grubbla, vara stressad över nåt och bara vara!! Kanske låter djupt men de är fantastiskt!

Annars har jag som vanligt jobbat idag 8-17 i veckan. Jag var under lunchen förbi och kollade när Emma tatuerade sig och bokade även tid till mig:D kommer bli bra tror jag. Dock så är min mor sur över de och tycker de är så himla onödigt. Men så kan de vara:)
Nä har ingen ork att skriva alls nu, hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll! Kram / E



Thailands bilder

åh, vill åka och handla på storheden, så jäkla typiskt att jag lånat ut min bil.. less!
Tänkte göra värsta goda pajen till middag plus att jag har typ helt tom kyl.

hittade förresten lite bilder från thailand som jag tänkte att jag skulle visa för er, tror ingen annan än familjen har sett dom. vet inte om jag ids lägga upp dom på fb, så tar de här ist:)

longtail båt till monkey beach på phiphi öarna:)      bad på phi phi öarna:)    Bild från vårt hotell mot stranden  Varanen vid poolen        Haha bruden som somnar överallt!      Min frulle! gott!! 

Nu ids jag inge mer haha:)



Solen tittar fram

Tja ba! Uppe med tuppen idag efter en lugnkväll. Dock tror jag att jag ska försöka somna om max en timma. Ska nämligen och promma på isen med verran i detta underbara väder. Riktigt skönt ska de bli:)

Annars vetefasen vad jag ska hitta på idag, de är ju värsta dan på veckan -"sur-jävla söndag". Ja nog vet ja jag hittar på nåt att roa mig med, annars är min reservplan att göra mig ett nytt tennarmband. Mitt favvo gick ju sönder efter att ha blivit påkört av en pallbjörn på jobbet.



Partyt

puhh, hhahaha, är typ fortfarande lite bakis. hade en kanonkväll igår, verkligen!:) först häng här hos mig med öl-spel och surr med alla fina! sen blev de utgång för fem av oss på allstar. kul, men synd bara att vi inte blev fler som höll ut, jag och verre var såklart kvar och stängde och släkte stället;)

Annars idag har jag sovit och åter sovit, 2-3 tiden vaknade jag till liv på riktigt efter att ha vart vaken en gång tidigare på morgonen. sen efter att ha röjt en aning i läggan drog jag mig till verran och lämnade hennes grejer och sen vidare till byn. Har käkat plankstek hos mamsen och pappsen och träffat dom lite. även Johan och Malin kom förbi snabbt och lämnade deras nya barnvagn som dom köpt till lilla bebisen i magen.

Så nu är jag hemma hos mig igen, vart lite halvt sugen på dra in till stan en sväng dock nycktert. men så blir inte fallet. kanske lika bra det:)

funderar mycket nu igen.. hatar det!


Torsdag

Hello alla söta!!
Jag tror minsann att jag inte vart den ambitiösaste bloggaren i veckan men de har inte hänt så mkt spännande. Jobbjobb jobb. Nämen kan ju säga att det iaf har vart en rolig arbetsvecka:) sen har jag då idag efter jobbet vart på en air brushtanning- behandling, skönt att fylla i brännan lite grann;) så for hem och käka lite middag medans den torkade lite och nu är jag påväg att ta mig mot Ica eller liknande för att köpa lite grejs till imorn då jag ska dra hit massa snygga bruds för att slå klackarna i taket och partajja hela natten lång!! Wohoo!!:D

Sen ikväll tänkte jag mig kolla lite bb och kanske sova tidigt, har lite halvt skallebang så får se om man orkar vara vaken till 22.



Födelsedagen

Hallå 20 februari idag = min födelsedag:D
har vart en toppendag både hemma och på jobbet och har dessutom fått många fina presenter av både familj, släkt och även av en kollega:) så efter jag kommit hem har de vart mat och fika här:)
Måste bara säga de att man blir så himla chockad över hur många fina gratulationer och liknande man får på fb när man fyller år. fantastiskt! Tänk hur mycket det förgyller ens dag och sprider glädje:)

vet inte vad mer jag ska säga annat än Tack!


Gott nåntiiing!

Blev renskav med mos och lingonsylt till middag! Mums!
Men de kostade mig ytterligare ett jack i fingret( dessutom samma finger som sisst) kan nån typ ta av mig allt vassa knivar eller nåt:/



Förbereder

Förbereder lite inför morgondagen, hade en tanke på baka muffins med Hallon men hade inga ägg och då känner jag inte för en tredje vända till Konsum idag.. Så de får nog räcka de jag har nu:)



Stockholms fynd:)

Här har ni några av mina Stockholms fynd:) köpte även lite annat krams som jag inte ids lägga upp som ett par nya jeans lite hårsnoddar, klämmor mm:)



Blööö

Seg i bollen.. Fast de är inte så jättefarligt kan jag erkänna. Blev utgång igår kväll på ett ställe som hette slakthuset, trevligt med bra umgänge. Dock så skulle jag säga att tacka vettja allstar! Dom hade kass musik på de där stället! Nå ja, blev rätt tidig hemgång:)

Nu då? Jo sitter på pendeln mot Märsta för att sen ta bussen mot Arlanda och sen hem till snöstormen. Tänkte att jag sen ska visa upp för er vad jag fyndat i huvudstaden blev ju några timmar på staden trotts allt:) är helnöjd :)



Lunch vid Hötorget:)



Äntligen fredag!

Tjabba!
Nu är jag framme hos Sandra eller ja, kom hit igår:) så himla kul att träffa henne och samtidigt få en lite semester här med shopping och annat mys:)

Vi har just käkat frulle-bulle och nu bär de av mot stan för shopping och även klippa sig( verkligen behövligt). Annars blir de nog en lugn kväll framför tvn med chirre och dirre;)

Ja vad ska man säga, jag har de då gött!:) kramar!



En övernattning

Då har man anlänt till hotellet i Sthlm, så ligger i sängen och slappar kollar lite fuskbyggarna. Är lite små hungrig måste jag säga men jag ids inte gå ner och köpa nåt, mackorna dom brukar ha brukar inte vara dom godaste. Men ska ta en dusch innan jag kryper till kojs iaf. Bär iväg tidigt imorgon bitti ska vara på Arlanda senast 0715 så:)



Alla hjärtans dag

Jahapp, det hade jag nog inte behövt skriva för de har alla redan sett nu på facebook. Den här dan som verkar vara så märkvärdig då alla får och ger blommor och choklad till varandra. (inte alls bitter tjej för att jag minsann inte får nåt) hehe eller jo förresten så har jag visst fått det, fick tre rosor på Ica maxi när jag var och handlade mat ^^

Nå ja jag roar mig då iallafall denna "speciella" dag med att städa och packa här hemma. Mumsar i mig te, mackor och även lite kiwi som jag köpte på maxi, helt okej faktiskt:) ska försöka ta mig i säng på ett tag, är himla trött måste jag säga, det är fullfart på jobbet nu med tanke på hur lite personal de är. Så ska fara runt med dammsugarn ett varv sen väntar sängen.



Längtar!!

Längtar bara till massa roligheter nu! Om två dagar blir de Göteborg och sen Stockholm och hälsa på snadra, kommer bli awesome! Hon har såklart smidit lite planer som lät super!
Sen hinner jag inte mer än hem innan jag fyller år på måndag, sen fredag blir det att härja här hemma med massa fint folk och bara ha de grymt kul! Ligger dock lite efter med planering av kvällen men de löser sig alltid:)

Kvällen har för övrigt bestått av massa snack och umgänge med Verran:) mycket trevligt:) Sen har jag som tur var fått hjälp av min käre bror att lägga in jobbmailen i telefonen, kommer nog behövas på resan. Med tanke på att biljetterna finns där:)

Men vad klockan tickar iväg, time to sleep! Kram



Underbara helg!

Tjabba!

Jag säger då de helgerna går för fort! Helgen har bestått av massa återhämtning och mys med fina vänner och familj:) fredag blev lugnt här hemma i soffan och lördag jobb och senare kom Emma, Martina, Sussi och Annika hit och vi såg melodifestivalen och snackade massa tjejsnack:) underbart kul att träffa dom allihop!:)

Sen idag då, upp vid halv 10 och drog iväg till byn, för Pimpling på isen med pappa, Fredrik, Amanda och Oskar. Vi drog minsann upp en jäkla massa fiskar, 15st fick vi andra utom Oskar som fick minst 5st själv. Så jag fick minsann 15st abborrar filéade och klara. Som jag längtat efter fisk!!:)

Bjuder på lite bilder från dagen

Puss & kram! / E



seg i bollen^^

ytterliggare en ganska tung dag på jobbet, inte lika hemsk som igår dock. fick ju mig minsann 10 timmars sömn inatt, de händer inte ofta säger jag då bara. annars sitter jag mest och väntar in tiden lite innan jag ska ta och pallra mig mot varvet till isa som just har flyttat in där. ska bli himla kul att se hur hon har det:)

Har just suttit och surrat lite med Emma och vi har kommit fram till att jag ska hänga med henne i slutet på månaden då hon bokat en ny tid för att tatuerat sig. den kommer bli så himla fin, jag är så avis att jag inte har lika bra idéer. vet dock nu vad jag ska tatuera.. tror jag iaf;) funderar på en text där de står  "Live the life you love, love the life you live!", kanske på foten, kanske baksida arm eller så blev jag sugen på nyckelbenet där Emma ska göra, sjut fin! och nu vet jag precis vilken kommentar som kommer på de här inlägget "Emma gör ingen tatuering"(mamma såklart) ;) nå ja, måste fundera ett tag till och sen kan de vara bra att vara med när Emma gör sin:)

hmm, vad ska man göra nu då.. får klura på det, Ni får ha de bäst! Kram / E


Inte pigg tjej

Fy.. De har vart en tung dag idag. Har gått omkring och frusit, snorat och kännt mig halvt sjuk, eller vad ska man säga gränsfall till att vara sjuk. Var helt slut när jag kom hem från jobbet vid 16 så käkade lite köttsoppa och kröp ner under täcket. Sov 4,5 timmar och där är jag nu, vet inte om jag ska kalla de att jag är trött eller pigg. Nåt störde iaf min sömn hade hoppats på kunna sova fr. 1700- 0530 då jag ska upp till jobbet.

Nå ja ska ta och byta plats ett tag och inta soffläge med lite te innan jag gör ett nytt försök till sömn:)



Duktig

Flitiga Emma är framme, tvättar, lagar Flygande Jakob och diskar.. Kanske är lika att baka när jag ändå är igång;)



Solen är framme

Puhh, trött och mätt är man då nu. Sitter på lunch på jobbet. Det var fisk som låg i lådan idag, börsting och sik med potatis och en god citronsås;) svingott!!
Är typ sugen på fara ut på isen och pimpla, de är ju så himla fint väder, synd bara att de är så kallt. Jag och min bror ska nog ut en sväng på isen på söndag om de nu inte är allt för kallt. Tänk vad gott de vore med rökt aborre!:)

Blev lite utdraget med att publicera de här inlägget men de är skrivet 1130 idag:)


Kramar / E



Slemlor

Käkat mamsens hemgjorda semlor, inte alls fel;) mums!:D



sursöndag igen, men inget ikea= mer surt.

jävla kyla säger jag då bara!! det förstör allt. jag som skulle på ikea med malin och verran idag.. gick inge vidare för bilen gick inte igång och nu visar de sig vara slut batteri i den dessutom så den måste laddas hela dagen om jag ens ska ta mig till jobbet imorn. blir iaf att ta bussen till stan snart kanske man fyndar sig nåt fint där istället för på ikea, plus att jag måste handla lite mat. annars har pappsen och lillsyrran vart här en sväng idag och jag har fått hjälp att koppla in min belyning i gamla "klädkammaren". blev super bra:)

annars väntar en lugn kväll, kolla lite tv och ladda batterierna.

Har ju förresten inte skrivit sen i torsdags, har ju vart after work och avtackning av bosse som går i pension nu. riktigt kul och trevligt. först mat och lekar och annat kul på jobbet sen vidare till olivers där kvällen avslutades:) för övrigt hann min klänning komma, lyckat!


Kallt!!

Satan så kallt det är ute! -26,3 här i brändön där jag är nu, brrrr! Tur att man inte jobbar utomhus en sån här dag, lider med dom som gör det. De var nog kallt på jobbet av att sitta nära dörren och jobba. Har iaf åkt till byn direkt efter jobbet idag(eller nästan..) Var bara tvungen att åka och kolla min brevlåda om de inte hade ramlat ner nåt lite paket från http://Nelly.com">Nelly.com, men icket! Så hämtade iaf ut min julklapp från jobbet på Konsum:) hade ju hoppats att få ha ny-klänningen imorn på after worken så sista chansen är imorn då.

Annars har jag inte gjort så mycket annat än att slöa här hos familjen, fått massage av lillsyrran:) super skönt<3

Äh ska börja dra mig hem mot mitt! Kramar!!



Helt sant!

Såg detta citat på facebook nyss, an I like it!
Gråt aldrig över en person som sårar dig... bara le och säg,
Tack för att du ger mig chansen att träffa nån som är bättre än du!

Där har ni det!;)



RSS 2.0