En dålig natt

God morgon! Söndag idag, blev en ganska lång natt men trotts det känner jag mig inte så utvilad. De är som att jag sovit enormt dåligt. Kanske har de vart fullmåne i natt?

Nu är de snart bara att heva sig upp så vi tar oss iväg till Ikea ganska tidigt:) tanken var att åka vid 9-tiden men kom just på att vi fick ju sova en timma extra för tidsomställningen.



Helg!!

Äntligen fredag! Halleluja! Har nu landat i sängen efter en tung vecka och skön kväll:) blev visst maxmat till middag och sen annat onyttigt, fy fan för dehär!! Jag ska bli fit..träna imorn;)

Nu har jag förresten köpt mig ett nytt nagellack!:) fast denna gång ett bra lack som ska stärka och undvika skrivning plus att man får snygga och stabila naglar! Trind:) ni ska få se om två veckor före och efter bild!



Längre än väntat

Ja jistanes vilken lång dag detta kändes som! Just hemkommen från hockey-middag på olearys med chefen och en leverantör, trevligt må jag säga:) idag har de annars vart jobb som vanligt, med dessutom trevlig lunchdejt med Lenita :) då är de bara fredag kvar då innan helg.. Men nej då!.. De blir visst lördag med. Jag hade blivit lovad att ta helg torsdag, men icket! Äh tur att jag gillar mitt jobb iaf;)

Förresten.. Lön idag! De behövdes nu!:)

Oj den hade visst inte publicerats igår. Skrev torsdag kväll;)



Toppen:D

Vilken dag! Jag har vart så himla glad och positiv hela dagen idag. Jag har haft kul från början till slut på jobbet trotts att jag brukar hinna deppa nån gång om dagen över denna hemska årstid osv. Sen har jag vart och hälsat på mormor och morfar, käkat middag där och även färgat håret:) så de så!:) nu sitter jag iaf här i sängen och har druckit upp mitt te och kollar lite tv. Helt ok:) ja int vet ja men de känns ganska bra, lev och må!

Kram / E



Sol!

Solen skiner! Sitter just och har stoppat i min frukost som skall avslutas med antioxidander och vitaminer i form av blåbär som jag tagit upp från frysen. Har som kommit på att man måste få de till en god vana att äta oftare bär bara som det är utan massa annat sött till. En deciliter räcket gott:)

Annars bör de snart iväg till stan med Emma och Marre. Var även med dom damerna igår kväll hemma hos Martina och surrade, kollade x-faktor och lite sånt. Sen har jag ju faktiskt hela gårdagen vart med fiskar-teamet ut på sjön och till stugan. Mysigt faktiskt. Medan dom var och drog langningarna var jag och syster kvar i stugan och passade på å grundmåla lite ytterpanel som snart ska bytas på ny-stugan. Hepphepp!



Våran fina vovve..

Usch och fy.. Våran gamle Tezz har tyvärr idag vart tvungen att lämna oss.. Eller så gammal var hon inte 8år:'( hon har under senaste tiden inte riktigt vart som vanligt. Hon åt- medan hon magrade, drack mycket mer vatten än vad hon brukade osv, veterinären sa att de låter som diabetes.. Och mycket riktigt, en kraftig sådan.. Tyvärr var de inte så lätt att göra nåt åt det, insulin skulle funka ett tag men tyvärr är de inte direkt som om en människa blir drabbad:((



Kanske snö!?

Ja inte vore de så tråkigt om de kunde komma lite snö som SMHI lovar imorgon eftermiddag. Men vi får väl se, de lär ju inte direkt stanna. Känner att de är så himla mörkt på både kvällar och mornar så., ja tack till det!:)

Dagen har förresten tillbringats på jobbet till 16 och sen vidare till byn för däckbyte (så här lagom till kylan) och löj-klämning. Ja int vet ja.. Orkar som inte ens skriva här nu när jag inte har nå å säga:) go natt och kram!:)



De var den helgen!.. De går för fort..

Nerkrupen i sängen igen ligger jag nu här och funderar på vad man ska göra av den här dagen för att minska min söndags ångest som redan är ett faktum.. Har sovit till 12.30 idag! Så himla skönt! Kan som tycka att jag behövde det för att få bli frisk nån gång. Hade förresten en toppenkväll på fredag med några från jobbet. Jag, Lelle, Daniel, Håkke, Boman och John. Öl och vin på jobbet innan och sen vidare till Olearys . Sen igår blev de att hjälpa mamma på arcus loppisen.. Dock inte de roligaste med tanke på hur jag mådde efter fredagens härjande. På kvällen blev de taco, chirre och dirre med Malin och Veronica. Ja å de var min helg dårå;) inte så pjåkig om ni frågar mig:)



Snorunge!

Fy så förkyld jag blivit.. Måste hålla ut till lördag, två dagar kvar till fredag, tiden går fort.
Stackars mig.. Så känns det;) jag som ändå tycker jag är så flitig på C-vitaminer och te. Plus att jag vet inte vart förkylningen kommer ifrån för jag har då inte frusit efter att ha gått för lite klädd eller så..måste ha blivit smittad? Eller så beror de på för lite frisk luft?
Nå ja, de bästa nu är väl mycke sömn så detta får vändning snart;) kram!



I kroppen min

Buhuu! Lipar som bara den! Har just kollat "Jenny Strömstedt" på fyran. Kul å se faktiskt, men mycket gripande ikväll. De var gäster som Jan Guillou, Gunilla (Hollywood frun), två pers som jag inte vet vem dom är och en kille som heter Kristian som är 25år gammal. Kristian har drabbats av cancer för andra gången nu och denna gång har han fått en dödsdom och vet att han inte har länge kvar att leva. Han berättar lite om sitt liv och han och hans band som han spelar i sjöng och spelade i programmet. Usch! De är bara så himla hemskt! Läs hans blogg, den heter "i kroppen min" jag hann inte många rader innan mina kinder vad dy-blöta! Fy sjutton, för dessa hemska sjukdomar:'((

Äh kanske måste sova om jag ska ta mig upp imorn.. Natti!



Måste man har rubrik?!!

Åh är så sjukt frusen! Ligger under täcket och små-surfar från telefonen och den fantastiska tvn är igång;) haha är som fortfarande lika nöjd:)

Kvällen har för övrigt bestått av att hälsa på verran direkt efter jobbet och sen har jag minsann gjort potatismos för typ (2à /3e) gången i mitt liv, den blev dock inte så bra.. Eller så är de bara jag som egentligen inte gillar riktigt mos. De blir alltid så himla mycke klumpar. Ja.. Intresseklubben antecknar!
De händer ju faktiskt inte så mycke intressant just nu utom att jag taggar för fredag då vi tänkte härja lite ett gäng från jobbet. Så himla kul!!:)



Awesome!

Hade en sjukt rolig kväll igår! De var så värt å va bakis idag:) å nu är jag precis ny-duschad och påväg mot stan med Martina och hämta min bil hos snurran.
Ikväll väntar mys med maxmat och andra onyttigheter innan jag dra igång den nyttiga perioden! Gymkort ska inhandlas!



Äntligen helg

Go morgon!:) ligger i sägen å kollar "vakna med the voice" och laddar för en toppen kväll som komma skall:) de blir en kväll med middag och bowling på olearys med Emma, Martina och Sussi:)

Jag har förresten bokat en liten tripp till Stockholm med familjen den 2a november över helgen. Så skönt med nåt annat liksom:) men en sväng till Asien i vinter hade inte heller suttit helt fel, så om ni har lust så säg till;)



Innebandy

Måndag åter igen och dagen har gått ganska fort:) 7-16 i veckan så himla skönt! Då hinner man liksom göra lite mer på kvällarna. Idag blev de tex paltkokning och nu är de snart dags att dra iväg mot Veronicas nya hem på örnäset;) tänk vilken lycka de är/var och få sitt eget!!

Igår bestod dagen av att baka så länge orken och kreativiteten fanns, de blev både blåbärsmuffins och cookies. Sen hörde Martina av sig och var lite sugen på kolla en innebandy match som var mellan Luleå och Piteå. Riktigt kul faktiskt!:) nåt annorlunda liksom:) Sen avslutade vi kvällen med att hämta upp Emma och for sen vidare mot Martina där de blev surr och bara mys:)



RSS 2.0