Naglar

hallå alla glada!
har just dressat på mig lite för att nu bara vänta in far min som snart kommer och hämtar upp mig för att jag ska få tillbaks min bil som mamma har haft sen i torsdags. blev utgång igår himla kul faktiskt! träffa några kända ansiken och hade himla kul när det liksom inte var planerat, jag och verran satt i början på kvällen och fixade mina naglar, eller hon fixade dom åt mig hehe:P himla fint blev det, tack så himla mycket igen!♥
tänkte lägga upp en liten bild på naglarna innan jag går och gör mig klar för avfärd:) Ha det!





Lördag morgon

nu är det snart helg för min del, ligger i soffan och ska snart gå och göra mig klar för lite jobb. hade hoppats på att få vara ledig idag och fått följa med mamsen på arcus loppmarknad, men ingen kunde byta mitt pass så de var bara gilla läget. var igår efter jobbet på lite air bruch tanning, så blev lite brunare, hehe:P dock så känns ansiket lite blekt än, så blir nog ett återbesök idag:) igår blev det iaf en lugnkväll här hemma och troligt vi även ikväll:)
ska göra mig redo för jobb nu, på återseende:) Kram♥/ E


Tidig kväll hoppas vi

hallå, ligger just nu som vanligt och slöar hemma i soffan och är grymt sugen på gå och hämta lite cheese balls som ligger i skafferiet och väntar på att det ska bli helg, så jag tror inte dom ska behöva vänta så mkt längre nu:P
har vart en sväng till mor och far, dumpat min bil där för mammi skaa låna den nån dag, så nu är det hojjen som gäller.. suck. när jag ids fasen inte skriva nu ha de gött!!


Nu vet jag vad jag ska göra!:P



Har vart och handlat matrial:)


Ny vecka nya möjligheter!

Halloj! måndag kväll, och när jag tänker efter hade jag faktiskt ingen söndagsnojja! fantastiskt! kan nog bero på att jag faktiskt gjorde nåt på söndagen. var bland annat på halv åtta ho Sara där det blev trerätters och så.. trevligt må ja säga:)

Sitter iaf nu hemma vi köksbordet och har käkat lite räkmackor till middag, var kvar räkor sen i fredags så passade på att käka upp dom. sen har jag även vart en sväng förbi kvantum och handlat diverse mat och även en present till farmor som fyller 70år imorn. hon säger jämnt att hon inte vill ha nåt i present när det är jul och hennes födelsedag. men jag köpte då iaf ett presentkort+ en bingolott och en triss, hoppas på vinst!:P hela familjen ska fira henne imorn med käk på waldorf, mums!!

Förresten! vet ni om att det är exakt två månader till julafton idag, eller drygt åtta veckor som man också kan säga:) det betyder ju även att det är drygt 9 veckor till jag ska till Thailand:D

På Återseende! Kram/ E


Söndagmorgon



godmorgon!
ligger just nu och tokslöar i soffan med en massa kuddar och är inlindad i en varm fleecepläd, känns rätt bra vill jag erkänna dock vore det inte fel med ett kallt glas cola;)
vart spelkväll med vin och surr hus martina riktigt kul!:) vi ses alldelens för sällan tyvärr, men det blir ju så när dom hänger jämnt i skolsammanhang. vi avslutade kvällen med en spontan utgång, kul faktiskt!:)


Nytt mönster

Har provat fläta en fläta med lite mönster, vad tycker ni? det syns lite dåligt på bilderna men det är koppartråd inflätat i vanlig tenntråd:)





bara ett litet tack

Tänkte bara framför en grej som jag tänker på då och då i olika sammanhang. det är att jag tycker att vissa människor(även jag ibland) är alldrens för dålig på att berömma varandra eller säga tack! och det handlar inte om att bara säga tack,utan på ett sånt sätt att den personen som får tack:et känner att man verkligen ha hjälpt/gjort något bra! det tycker jag är jätteviktigt! det är verkligen nåt som gäller både den som ger beröm och den som får beröm. jag tror att det ger nån slags peppning som inte behöver handla om något märkvärdigt utan bara något som lyfter upp vardagen och gör livet lite gladare!

jag vill bara avsluta dehär inlägget med att jag inte syftar på någon person i min omgivning specifikt, men tänk på saken:)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll! Kram♥ / E


Jobbar och sliter för Emmas och Martinas skull:)





Lediga måndag!

Tjabba!!
Ligger i sängen nu i hopp om en lång nattsömn framför mig. Har haft verran här ikväll, vi har vart på en liten prommis runt björx(andra gången för mig idag) inte helt fel:) känner att det vore himla kul med ett gymkort just nu, vore inte alls fel med några pass spinning/ core, man fasen vad det har vart mycket utgifter nu så vetefasen om man ska vänta, har ju just betalt Thailands resan och även nya däck till bilen så känner mig något fattig.. Längtar till lönen kommer om en vecka eller vad de då är.
Har som sagt vart ledig idag vilket inte alls gjorde mig speciellt ledsen, passade på att sova ut på morgonen och sen har jag vart och köpt dom där himla bultarna till bilen och har även gjort en insats för att få lite renare fönster här. Skönt att ha gjort bort det!!
Nå ja puss och kram på er, nu ska jag släcka lampan här tror jag!


vilket bök.



hejhej!  har vart sjukt dålig på blogga senaset tiden, men nu ska det bli bättre! har haft en riktigt skön helg iaf lugnt och stillsamt med jobb lördag. sen har jag tillbringat rätt mkt tid hos mammi och pappi ute i byn:) och sen kan jag ju tillägga att jag dessutom får längre helg än vanligt, jag är alltså ledig imorn, vilket betyder att det inte har vart lika mycket sur-söndag idag som vanligt:P inte illa. har iaf idag satt mina vinterdäck på plats. det började dock inte så bra, för när jag skulle dra fast första däcketsmäller det till och *vips* var bulten av..(inne i hålet i hjulet), ja det var ju bara att pallra sig till stan för att köpa ny bult, men innan jag skulle fara så bad jag brorsan kolla så att resten av bultarna satt nog, och vad händer.. han drar av en till på samma däck..gaaahhh:/
tillsist far jag med mammas och pappas bil till biltema (typ ända stället som kan ha en söndag efter 16 vad jag kunde komma på), och kommer tillbaka till byn och vad händer, -jo det är fel modell eller nåt, så jag har fått köra med tre bultar på ett däck hem nu och imorgon blir det raka spåret mot volvo. som tur är jag ju ledig:)

nå ja, ska slöa i soffan nu, ha en fortsatt bra kväll! Kram / E


Måndag

hajhaj!
fasen vad jag är glad, så himla skönt att känna sig så här positiv! har haft besök ikväll av tre glada brudar också, vi har minsann käkat lite kina-mat och pizza här hos mig och bara surrat!:) sen har jag haft en rätt hyfsad måndag på jobbet och plus att jag har bokat biljetter till Magnus Betner:D sen finns det en annan grej som jag också är glad över men det är min lilla hemlighet;)

vad har mer hänt idag då? Jo jag har tagit den första sprutan innan thailandsresan, nu börjar man längta!:P

det var allt för nu, på återseende!;) Kram♥ / E


sursöndag igen

Hajhaj, god morgon eller god eftermiddag:)
känner att min inspiration inte är på topp för att skriva men tänkt iaf försöka få ner några små rader så ni får veta vad jag haft för mig i helgen. igår vart det att springa lite på stan med lill-syrran, köpte mig en ny klocka från ur &penn och även en söt blus från monki, himla nöjd blev jag. sen åkte vi hem till familjen i byn där det blev go middag med grillat och en super god italiensk förrätt med prosciotto skinka, roccolasallad, mozarella och parmensan.riktigt gott:)
sen blev det spontan utgång med Sandra, Isabelle, Verran, Amanda K och Adriana. en bra kväll:) känner dock att jag måste börja ta lite lugnare helger här framöver...

sen måste jag börja fundera vad man ska bjuda på för middag nu när jag har halvåtta hos mig, inte lätt ska jag säga.. jaja får klura:)

blev förresten plättar(eller schlobben som jag skulle säga) till frulle idag, har haft Sandra som sovgäst här idag:)








Äntligen helg igen:)

God kväll!
Sitter här i soffan hemma och håller bokstavligen på somna. har vart en lugn fredags kväll med idol, taco och massa surr med verran såklart:) riktigt skönt att det blev en lugn kväll, har även planerat en liten tripp till en outforskad stad här framöver (ev Umeå) för en helg med shopping och utgång mm. månne bara hur många man ska vara när man åker? nån som skulle vilja haka på?:)

Nå ja, har inga större planer för morgondagen så får se vart vindarna vänder:) jag har inte så mycket att skriva om ikväll känner jag, men förhoppningsvis händer nåt kul imorn och då kanske det finns mer att skriva om.
förresten så undrar jag när min jäkla ear cluff kommer beställde den för 6dagar sen och den skulle komma på 3-5 dagar..vill ju ha den nunu NU!

Kram♥ / E 



usch, kan nån få mig att tänka på nå kul..

fyfan.. jag vill bara gråta! det är sjukt länge tills man är ledig nästa gång, och jag vill bara åka iväg nånstans! kopla av och inte tänka på jobb. bara 3månader till thailand.. suck
snälla kan nån dra med mig på nåt spontant! behöver nåt som får mig att inte tänka så mkt!


Söndag



hej på er! hoppas ni haft en bra helg vilket jag verkligen haft:) en lång och skön helg har det vart med både lugna och festliga kvällar. hade ju en mindre tjejfest här igår vilket vart jäkligt lyckat, trotts att vi blev färre än beräknat, detta måste göras om må jag säga!:) vi avslutade kvällen på allstar med massa dans:)

denna dag har alltså vart en riktigt seg dag då jag har sovit bort/segat bort halva dagen, halv 4 nån gång pallrade jag mig ut till byn och hälsade på mamma och pappa, och har vart där till 20.30. så nu är det bara att inse att det är slut på det roliga och allvaret är igång igen. jobb jobb väntar

På Återseende Kram / E


RSS 2.0