Te

Köpte förresten ett nytt te idag hoppas det smakar:)



Mys

Myser på en massa här hemma i soffan, glor på tv, umgås med verran och mumsar onyttigheter:)

Å som ni ser.. En ny bloggdesign!! Har flirtat lite med Malin och hon har nu hjälpt mig:D så nu är de bara bilder som saknas, och de kommer snart;)

Tänkte inte skriva nån roman av detta inlägg, har inte gjort så mkt av denna dag annat än jobb och tagit de lugnt här hemma. Så nu är de mer tv och ikväll blir de att se "something borrowed" som går på 4an.


Kram på er och har en fortsatt fin kväll!:)



Äntligen fredag!

Nu ni! Nu har jag minsann tagit semester igen för att bara ligga hemma och sova ut:) fantastiskt! Så himla skönt att jag flera gånger har vaknat till och somnat om. Men de var sista gången nu, bara å heva sig upp och hitta på nåt. Tanken var att Veronica skulle komma förbi hit en sväng och ta en fika men ändrade planer för hennes chef ringde och kallade in hon för jobb. Sen hade jag en tanke på lite after work på kvällen men vi är än bara 4st som är taggade så troligtvis kanske de kommer falla bort den här gången:/ kanske blir fredagsmys istället, jag jobbar ju trotts allt imorgon.

Igår var jag och lelle i Piteå och kuta runt i affärer då dom hade tjejkväll på stan. Hittade lite nytt även då. En cardigan, ett par svara jeans och en tunika. Sen var de nåt annat som jag inte minns:)



Shopping

Åh, helt slut! Har vart igång hela dagen tills nu, ja eller jag har förövrigt inte provat sätta mig sen jag kom hem än:) har vart riktigt fullspäckade dag! Jobb 8-13.30 då jag vart lite små sugen på hänga med den rastlösa Emma-pemma messade mig och undrade om vi inte skulle fara å shoppa lite. Jag tänkte bara "varför inte?!". Å jag har ju lite att kompa ut så;) ja vi var och rännde till 19?! (kanske?) och ja.. Jag hittade lite:))

Sen har de vart fix här hemma med kaklet, och jag är nu KLAR! ( med de jag kan göra) de är bara elen kvar och ny belysning. Är så himla nöjd!!



Drömmer

Hellu!
Kvällen har vart slö nåntiing! Har sovit från typ 17.30 till 19.30 vart totalt slut efter en arbetsdag med denna förkylning i kroppen. Sen har det vart "halv åtta hos mig" och "x-faktor" på tv medan en tvättmaskin snurrat på. Å nu rå, jo jag tjollrar på och skuttar runt i lägenheten med bikini och drömmer mig bort mot varmare breddgrader. Börjar nu vara tid att ta ut lite ledighet.. Chefen ligger på mig för att jag har så himla mkt på spar. Men som ni säkert redan vet så har jag ingen att fara med. Haha! Skulle verkligen inte behöva vara sol och bad-tripp utan vad som helst. Vad som helst! Äventyr, shopping, "bara vara och se"-resa, friluftsliv eller vad fan som helst!! Gahh:/
Har ni tips på nåt tar jag gärna emot idéer :)



Hängig

Jistanes.. Orken har åkt ur min kropp totalt, halsen värker och näsan är igen-täppt. Försöker motsträva förkylningen allt jag kan genom te med honung, värktabletter och nässpray och ska nu käka frulle innan jobb väntar. Bara att kämpa på.



..

Äntligen har jag vart och nyttjat mitt presentkort på Cervera som legat och dammat i ett skåp här hemma. Hittade denna fina karaff från Eva solo:) är sjukt nöjd:)



.

Godmorgon! Nogorlunda pigg och inte bakis vaknar jag efter en toppen kväll:) de ända jag tänker på är att få testa tvn:D men utan en lång antennkabel går de då inte att få in nå kanaler så nu kör jag igång en film:) har såklart förberett mig med lite lösviktsgodis;) hehe



En lyckad dag

Åh känner mig så mkt gladare idag än jag gjort på sistone. Har nämligen vart och inhandlat mig en tv till sovrummet! Äntligen! Som jag har tänkt göra de länge nu, har som skjutit upp det tills nu.

Nu sitter jag iaf här och inväntar verro och malin som ska komma hit och mysa med vin och lite annat gott. Känner mig dock inte alls "fest-sugen" men ska ändå bli kul och umgås och fara förbi stan en sväng:)



Mot lulsundsberget

Nu är de snart bara börja ta sig mot födelsedags barnet:) ha en fin kväll:)



Seg

Hmm fredag idag.. Tänk om man kunde lyckas få sluta lite tidigare har som mkt att hinna med idag. Ska försöka vara hos Sara 19 och innan de ska jag förbi stan plus få i mig middag och fixa mig. Har som tur var har jag just vart förbi stan och hittat mig en ny tröja att ha ikväll, de var klädpanik;) de är iaf jäkligt trist på jobbet nu på grunda av att de är så lugnt:/ allt för nu!:)



Bitter

Blää.. Jag vet att ingen vill höra på mina negativa gnäll, men jag är så less! Less på allt! Eller så vet jag egentligen inte vad?! Vill som vara ledig, men är jag ledig så blir jag bara rastlös.. Allvarligt.. Vilket skämt!

Kan ju iaf glädja mig åt att jag har haft en trevlig kväll tillsammans med Emma och Martina. Dom kom förbi mig och vi kollade lite tv och babblade på till kl 22 då de är läggdags för mig. Jag är som en gamling som går och sover tidigt fast jag är som en morgontrött tonåring när jag vaknar.. De spelar liksom ingen roll jag är så sjukt trött.
Förresten på tal om det.. Vad vaknade jag mitt i natten(i och för sig var de morgon) av? - Jo nån jävel slänger ner ett "extra"-blad i mitt brevinkast. De finns en enda anledning till varför jag inte provar morgontidningen fast dom ger ut den gratis. Jo för att man inte får sova för där de smäller när tidningen faller till golvet. Haha vilken gnäll kärring! Blev bara så less.. Ni vet när man verkligen sover som skönast:)



.

Jistanes vad jag är less på min tillvaro just nu.. De händer liksom inget:/ och jag behöver omväxling på nåt, kanske en resa;) haha otippat XD

Annars längtar jag massor till helgen då fredagen ska bestå av att fira Sara och lördag jobb plus att umgås med verro lite, med någon typ av äventyr i alla fall. Så de ska bli toppen!:) har egentligen inte mkt att skriva om så nu ska jag fortsätta mitt soffläge och tv tittande;) kram!



Perkele!

Sista biten kvar.. Perkele!!:/ måste ju kapa plattorna nu..



Fynd!

Jahapp undra om man ska ta en sväng förbi byn då. De blev en lugn helg utan några större planer. Har vart och rännt på storheden idag, utan några större planer på att shoppa nåt svänger jag och verran in på hm, och tror ni inte dom har mega rea!:D shoppade underkläder och en halsduk för 120 spänn.. Vilket har kostat drygt 500kr ordinarie pris. Så skynda fynda!!
Är något nöjd:)
Sen åkte vi hit till mig och tog en kaffe innan verro for på jobbet.

Förresten hörni! Jag är ute efter ett runt bord eller liknande. Bordet ska ha 4 ben och vara 60cm i diameter. Har ni nåt sånt till övers så hör av er!:)



Kvällen

Toppen! Kvällen och dagen har vart riktigt trevlig. Det var så grymt kul att träffa Amanda igen! De händer inte för ofta om man säger så. Och ja man skulle kunna sammanfatta dagen med att trotts typ inget blev enligt planerna så är jag ändå minst lika glad!:) orkar inte skriva så mycket men de blev en riktigt trevlig kväll:)

Sen kan jag ju meddela att jag är sjukt sugen på att ta och käka nån middag ute på Olearys eller liknande! Kanske en krog runda inte skulle göra nåt heller;)



Hösttankar

Ajaj, har ett svagt tryck i skallen som förhoppningsvis betyder att huvudvärken är påväg från mig.. Men jag vet inte:/ har vart en kort sväng iväg till stan med verran men hon var tvungen att avbryta på grund av att hon fick hoppa in och jobba. Så jag började städa lite bär jag kommit mig hem men orken räckte inte till idag. Ligger här och läser bloggar och funderar på hur man ska få tiden att gå nu när hösten kommit.. Man får kanske försöka lista upp det fina med hösten. Annars har man en förmåga att tänka negativt, förkylningar som tränger sig på, mörkt, regnigt kallt osv. Fast jag fick en viss inspiration av en som fanns med på blogg.se, hon tog upp de positiva och som jag tänkte bygga på.

Det fina med höst alltså, mörkret kommer så man kan tända ljus så man faktiskt ser det, träningen kommer igång bättre än på somrarna, man kan gå ut i skogen och fota alla vackra färger som blir, man plockar fram mysiga plagg som halsdukar och andra mysiga stickade plagg. Jag blir inspirerad till bakning, syltkokning och saftkokning, kanske att jag också drar igång med tennsmycken. Dessutom blir jag väldigt nostalgisk och vill prommenera mycket och helst i skogen med bra musik i öronen, gärna Lars Winnerbäck. sen finns det säkerligen mycket mer.

Så jag ska nog försöka blunda en stund i hopp om att trycket i mitt huvud ska avta innan de bär av ut i regnet.



Hepphepp

Ojoj full-kletad dag imorn kan man säga!:) ser dock verkligen fram emot den. På morgonen blir de att möta Verran i stan och kolla runt lite och ta en fika och så. Sen efter lunch ska jag ut och röra på mig, blir att promma en sväng med Lelle och framåt kvällen ska jag och hälsa på Amanda sen hon fått en ny lägga, och dessutom gått och blivit sambo:) detta kommer bli toppen!:)
Så de är väl bara att ladda om batterierna och ta kväll nu. Kram / E



Älskar havet!



Livsnjutare

"Har du sett herr kantarell med hatten sne på nacken?" fy sjutton vad jag har letat och letat efter kantareller idag! Har gått i skogen i tre timmar! Hela 4st fann jag!:) haha inte de lättaste när man aldrig gjort de förr. Skulle behöva få gå med nån som kan hitta kantareller så man vet på vilken typ av områden.
Nå ja de har för övrigt vart en väldigt fin dag ute i solen. Har hunnit med så himla mkt idag, till och med gjort mig förtjänt av svartvinbärs saft eftersom jag plockat en stor skål hemma hos mor och far:)

Förresten hittade vi nåt som kanske kan vara Björnhår två stora tussar se själva.



Hurtbulle!

Hepphepp är just hemkommen från en promme med Emma, Martina och Sussi och så vovvarna såklart. Så nu kan man bara konstaterat att jag utan tvekan vart hurtig idag.. 1,37mil på cykel och lite mer än 5km prommis;) nu är de bara löpning som måste tas tag i:)

Nu har jag ju förresten tagit helg så imorn blir de banne mej att unna sig chips och dipp! Är så sjukt sugen på de nu, men ska försöka klara mig på kvällsmat av annat slag;) tänkte ta mig ut till byn imorn när jag sovit klart..ska iaf inte tvinga mig upp tidigt nu när man kan sova.
Var förresten förbi stan när jag slutade och inhandlade mig en ny mössa och spanade även in en fin jacka som jag funderar på att slå-till på. Vad tycker ni?



..

Fan... jag MÅSTE fara utomlands typ nu! Är så less på en tråkig höst som knappt har börjat. Eller ja, jag har inga problem med hösten egentligen men känner att jag måste få miljöombyte, sol och värme! Plus att jag har sjukt mycke semester och komp att ta ut..



Rastlös

Blev som tvärt taggad på en frisk promme! Tror minsann de är Lenita som smittar av sig;) Men jag känner ändå att jag inte kan dra iväg för att jag ska nog få främmande på ett tag. Har nyss landat i soffan efter att ha stått vid spisen en stund och knepat ihop en köttfärspaj som jag aldrig lagat förr. Är som stolt att jag ides, hade ju trotts allt ändå ätit middag:) men då fick jag mig ju lite färdig mat istället + matlåda till imorgon:)



Har ju glömt att visa er som inte sett än..

Stort tack till Emma som gjort dessa fina tavlor åt mig! De har ju vart så himla tomt på den väggen tidigare, men inte längre!:)



Stughelg

Då är jag hemma igen efter en stughelg med skönt och soligt höstväder. Så här ser stugan ut nu, fönstrerna är insatta men salning saknas fortfarande.



Helg!!

Lördag morgon och jag ligger kvar i sängen efter 10 timmars sömn, så himla skönt! Måste dock börja ta mig upp nu för att göra mig klar för jobb. Hade förresten en hel-mysig kväll igår hemma hos lelle med god mat, surr, massa bus med hennes söta dotter Angelina och chips och dipp så klart;)

Ikväll blir de att åka ut till stugan kanske sista gången för i år. Jag ska få lära mig montera i fönster i den ny/gamla stugan. Jag är heltaggad!:)



Torsdag

Heej
En vilodag idag från mitt pysslande. Fick tyvärr inte klart riktigt allt i köket igår.. Typ 4 ark för lite:/ så har beställt mer och tagit hem vit fog som ska mellan plattorna:)

Nå ja nu ligger jag här i soffan, käkar rostade mackor, dricker juice och kollar Robinsson. Toppen! Tidigare har familjen vart förbi och kikat hur min kakling blev och käkade även middag här:) och imorgon.. Då är det helg!!:D



Rivning

Tisdag kväll är redan passerad och känner verkligen hur denna vecka bara kommer rusa förbi.. Kanske beror på att jag har så mycket roligt att pyssla med nu på kvällarna. Just nu är de ju som ni redan vet kakling som gäller i köket. Har rivit bort de gamla idag och imorn kommer Emma förbi och assisterar när de nya ska upp:)) känns grymt kul! Plus att till helgen ska jag lära mig montera fönster ute i stugan, så då hoppas vi på bättre väder än vad vi fick idag.

Var bara tvungen att fota hur de såg ut innan jag tog ner kaklet och hur de ser ut nu, så man sen kan jämföra med slutresultatet;)



Kvällen

Muffinsbak, laxsoppa och gulle- Alfred skulle kunna beskriva denna kväll och eftermiddag. Äh hade tänkt att jag skulle vara flitig och skriva mycket nu men nä.. Ingen inspiration..



Trött

Har haft en galet skön dag än så länge! Har sovit till tolv då jag låg kvar en stud i sängen och bara tog de lungt. Utvilad och glad tar jag mig sen upp och iväg på en härlig promenad som till en början var powerwalk men eftersom de blev en något längre sträcka än jag tänkt mig höll jag inte uppe farten hela vägen. De drog ihop till hela 1mil. Från mig på björx till stan och runt sjön. Hujeda mig! Nu är jag ny duschad och drar mig mot byn där jag ska tigga mig middag och träffa familjen. Hörs ikväll! Kram



RSS 2.0