Ear Cluff

åhh har sett nåt himla fint! Malin N har börjat göra olika varianter av Ear Cluff:s och jag vill verkligen ha en!:) har kollat runt på stan efter en men kan inte hitta nån med en kedja, jag har en utan nåt "hänge", så här ser det ut:



bild från www.vintageonline.se


En ledig dag

men åhh, har vart runt och kollat på lite köksmöbler idag och har i princip bestämt vad jag ska ha för nåt.. och han som jobbade på wika sa att det fanns på lager och så åkte vi iväg en sväng(jag, mammi och verran), sen skulle vi åka tillbaka för att köpa dessa möbler då. men innan vi for så sa mamma till mig "ring dit och kolla så dom nu finns innan vi åker", och vad händer han som vi fick hjälp av när vi var där tidigare på dagen hade förmodligen sett fel. så en besviken Emma fick inte sina möbler idag.. aja om jag har tur så hittar jag nåt på Mio eller Skinnexpo imorn, ska dit och kolla också:) jag är lite så att när jag bestämmt mig att jag ska ha ett bord nu så kan jag inte vänta 2-3veckor som det tar om man ska beställa dom:)

nå ja, har iaf vart på stan med Verran idag och vi fyndade oss lite saker både hon och jag, jag såklart inredningsprylar XD har fått nåt himla ryck med sånt:) sen hr jag även träffat mamma och pappa ensväng som ni kanske förstår, dom har vart en sväng i sundsvall tidigare i veckan och då har jag sovit i byn med mina yngre syskon. så som tack för det så hade dom med sig lite småsaker som jag pratat om att jag hade velat ha och försökt få tag i, vilket var en vit bokstav ett "X" som jag nu placerat p en av tavellisterna i köket. dom hade även hittat små skålar från cervera att ha sås i, super fina.. och två småmattor till badrummet. tack så mycket!:)
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Puss & Kram / E

här kommer lite bilder




Ettav mina fynd idag:)


X:et jag fick av mamma




bullbak i torsdags


små-skålarna


svårt val.. eller?

funderar på köpa nytt köksbord, men en lite fundering har jag som känns svårt att välja.. vit eller kromad pelarfot. kommer alltså bli ett vitt pelarbord men vilken fot och vilka stola är ju frågan. kollade på wika möblers hemsida lite och dessa står det mellan
vad tycker ni?:)





less

fy fan vad jag är less.. less på allt! less på sitta i den här jävla lägenheten, less på att inte ha nå att göra, less på luleå, less på hösten, less på att inte ha nåt att längta till(utom thailand som typ är om ett halvår),less på tystnaden, jag är sjukt uttråkad och vill bara hitta på nåt kul med mina vänner! kan nån snälla rycka med mig på nåt kul och oväntat! jag behöver det!


sursöndag



idag måste jag säga att jag har hunnit med riktigt mycket! har sovit ut, vart till storheden och gått på alla möjliga affärer och mest strosat runt och handlat mat såklart:) sen har jag bakat muffins så crille ska få dom efterlängtade muffinsarna nån gång som han surrar om:) passar ju bra nu på hösten när han är mycket hos mamma och pappa mycket (crille är pappas morbror som brukar fiska med pappa). sen har jag även tvättat lite, diskmaskinen ska startas nu och dammsugit har jag också gjort, skulle behöva skura också men kanske att jag skjuter på det, galet trist. :)
 får se vad man ska hitta på ikväll då, är sjukt rastlös nu och inte lär det bli bättre att sitta här i min ensamhet. aja den som lever får se, borde fortsätta på Emma Os armband men jag är så sjuk sölig så hälften vore nog.
vore rätt skönt att bara glo på nån film eller nåt annat i den stilen.

jaja har inte så mycket annat att skriva om känner jag. På återseende

Kram / E


Lördag

fy fan alltså.. har just kommit hemfrån jobbet helt slut kan jag meddela. så himla typiskt, jag försover mig aldrig men imorse hände nåt i kommunikationen mellan mig och väckarklockan, såklart den dagen jag var tvungen att vara 45min innan vi öppnar för att fixa till div. grejer inför jötuldagen, och såklart så vaknade jag 09.25 och vi öppnar 10.. ja ni hör ju.
Tror att sexdagars veckor två veckor i rad sätter sina spår, plus att jag är rätt trött sen igår. Igår blev det att fira fröken Sara Jonsson som fyllde 20 sen blev dett allstar igen. känner att jag skulle behöva ta det lite lugnare på helgerna här framöver har vart ut så himla många helger nu på raken.
 fan jag kom just på att jag glömde kaffe byggarn på på jobbet, så är ju bara att åka tillbaka:(


lite winnerbäck så här på höstkvällen



tisdag eller vad de då är

Hej på er!
Är totalt dagvild känner jag, det är bara en sak jag vet och det är att det är alldeles för länge till helgen. Har precis tryckt i mig middag som fick bli lite rester från i helgen, potatisgratäng med andra ord:) har vart en sjukt hetsig dag på jobbet idag med tanke på att hälften av butikspersonalen var i sundsvall på studiebesök. men men man kan inte göra mer än sitt bästa och då får det bära eller brista. har dock så himla svårt att koppla bort jobbet när jag är ledig, kan få lite panik ibland när man är hemma och kommer på nå jätteviktigt man har glömt. jaja måste träna bort den där dåligt ovanan.

kvällen kommer förmodligen ite bjuda på nå speciellt roliga eller annorlunda upplevelser som man kanske hade velat, utan blir nog här hemma och glor på lite tv och slö-surfar:)

På återseende!
Kram / E


helgen som tyvärr är slut..

Hej på er! klockan är alldelens för mycket för att blogga men jag har nämligen inte hunnit innan, den här helgen har vart ganska lagom, utgång fredag, jobb lördag 10-14 sen en tripp till byn, och sen hem och städa lägenheten vilket verkligen var påtiden, så nu har jag fint igen:) sen blev det inte mycket mer av den lördags kvällen för jag slog på en film som hann gå sådär en 20min innan jag sov så gott i min sköna soffa. och då kanjag meddela att klockan var så mycket som 9 på sin höjdXD

sen idag har jag vart en sväng tillstan med verran och jag har shoppat mig ett par nya jeans som jag förövrigt är sjuk onöjd med eftersom jag haft dom en kväll och dom har tappat passformen TOTALT! less.. men jag hittade mig även ett super fint halsband från gina, och även en t-shirt från monki;)
sen har jag även idag vart ut till byn och hälsat på en stund, och sen avslutade jag denna underbara helg med en riktigt skön filmkväll.
På återseende!
Puss & Kram / E


Onsdag

Go kväll:) Dagen har som vanligt bestått av jobb, blev övertid idag igen. efter jobbet åkte jag till yn en sväng och hälsade på mamma och pappa där jag även tiggde mig lite palt till middag. som tur var så gjorde det inte så mycket att jag jobbade över för det blev en lite senare middag:) kollade lite tv där och var en sväng till farmor som nu har fått komma hem idag, måste ju vara döskönt att slippa sjukhuset och få träffa Tezz:) dock har hon lite svårt att röra sig men det blir nog bara bättre:)

Imorgon har jag stora funderingar på åka och se hockey med jobbet och tv4, blir även middag till det:) egenligen hade jag lite halvt tänkt springa på stan lite med veronica men det visade sig att hon skulle jobba då så passade ju bra att få det erbjudandet:)

Nu ska jag nog minsann hoppa in i duschen innan jag kryper till kojs. förresten har jag blivit sjukt sugen på klippa mig, men den stora frågan är ju om det ska bli ganska kort hela frisyren eller om man ska behålla längden och bara tunna ut och ordna till en snygg frisyr till skillnat från det jag har nu. men måste klura ett tag till..

Go natt på er! Kram♥ / E


tillbaka till verkligheten

första jobbdagen är avklarad och jag är typ helt slut. åkte iaf direkt efter jobbet en sväng till stan för att glo efter en ny höstjacka vilket inte brukar vara det lättaste och vad händer.. jo jag hittar faktiskt en super fin som verran surrade om igår, fantastiskt och sjuk ovanlig att man hittar en efter första dagen man letar! brukar alltid vara så att när man verkligen behöver nåt så ska det vara så svårt att hitta nåt. sen blev det en snabbmiddag från max-drive in, för pappa ringde mig när jag var i stan och frågade om jag ville hänga med dom en sväng och hälsa på farmor på sjukhuset nu när hon är tillbaka efter Umeå. så hoppas att hon blir frisk snart:)


bild från HM:s hemsida på den jackan som jag köpt fast i grått:)

Kram / E


...

Kul att man får tillbaka halsont första dagen i sverige:/...


Back home

Då var man hemma igen och de roliga är över.. men vilken fantastiskt skön resa vi har haft. det har vart kanon väder hela veckan och vi har legat i solstolarna så mycket vi har hunnit, verkligen vad jag kallar att ladda batterierna:) jag vet inte om jag behöver förklara resan så mer än så ni lär förstå, sen ska jag lägga upp lite bilder men det blir en annan dag, för battriet i kameran var lite lika fulladdade som våra.
Dock så har natten till idag vart destå jobbigare. vi flög från santorini klockan 9 vilket innebar att vi var i stockholm 12 i natt och nästa plan till luleå gick 9.15 så blev hela två timmars sömn i natt, men men får bli en tidig kväll istället:)

Förresten så har jag faktiskt starka funderingar på att börja träna men vet inte vart, har ju haft träningskort på både stil och inpuls tidigare så troligen lär det bli nåt av dom ställerna men vore inte dumt att provträna på helex också innan man väl bestämmer sig. dock så ska jag inte köpa ett års kort igen vilket var helt bortkastat förra året. så tror det blir typ 4månaders eller nåt, beror ju såklart vad som finns att välja på. behöver verkligen träna upp kondisen och även styrke, men det gäller att inte tappa den fantastiska motivationen. känner att jag behöver få in rutin på det som är roligt med träningen, dvs typ spinnig, bodypump och core:)

Sen måste jag även tagga om med jobbet efter resan känner jag, nu väntar en höst som kommer kräva engagemang och energi:)

Puss och Kram / E



Nu är det nära!

Fredag idag, vilket innebär att vi åker imorgon bitti klockan 7 hem ifrån! så himla nära nu:D tror jag har packat det mesta nu, det är nog bara nå grejer från kyl/frys som är kvar plus toalett-artiklar:)
Har iaf vart en sväng och hälsat på farmor på sjukhuset en sista gång innan jag åker och innan hon ska opereras. Hon fick ju åka in med ambulans onsdag kväll/natt för att hon fick en till hjärtinfarkt, och denna gång blir det ingen sprängning utan hon ska som sagt opereras i Umeå på måndag. Hoppas verkligen på en lyckad operation, men det tror jag också:)
För övrigt så har tjejerna från "gänget" fest ikväll hos Elin så är rätt sugen på dra dit och säga hej, iaf en stund. men vi får se nu när min bil är i byn känns det lite jobbigare:/

juste snart ska även en kvinna komma och köpa en bok från mig som jag har på blocket "Perspektiv på förskolans historia", så hoppas hon kommer snart:)

Nu tror jag att det inte finns så mycket mer att skriva om men ha det gött här hemma i kylan medan jag njuter av värmen!;)
Kram / E


RSS 2.0